IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2023 – сандалите, които ще бъдат на мода

3 юни 2023 16 30

От най-класическите до най-странните модели

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако и вие виждате повече слънце през прозореца си, не сънувате! Успяхме да преминем през един от най-дъждовните месеци май през последните няколко години! Трудно, но все пак успяхме, така че можем да се потупаме по рамото и да си отдъхнем. Време е да извадим тениските, късите панталони, банските и сандалите, защото лятото идва.

Говорейки за сандали, те може би са най-прекрасният чифт обувки, който може някой да притежава. Удобни, с отворени пръсти, стилни и предлагащи прохлада, те са подходящи за всеки летен тоалет от плажа до фирмено парти. Няма нищо по-освежаващо и прекрасно от първите слънчеви дни, новия педикюр и топлите лъчи, които докосват краката.

Както всяко лято, и това вече очакваме с нетърпение не само заради безгрижните дни на плажа или край басейна, но и заради възможността отново да обуем любимите си сандали. Комбинирани с прохладни рокли, къси топове и къси панталони, обувките са гъвкав избор, който е задължителна част от летния ви гардероб.

Сандалите на лято 2023

Черни плоски сандали

Със завръщането на стиловете от 2000-те години, черната равна форма отново е сред любимите ни обувки. Но ако ретроспекциите към вездесъщите блокови сандали от вашата младост не са ви по вкуса, не се притеснявайте – все още може да носите тази тенденция по по-модерен начин. Комбинирайте ги с деним панталони или свежа бяла риза, а защо не и с рокля. Всичко зависи от вас и вашия личен стил.

Сабо

Ако търсите класически стил от миналото, за да промените леко ежедневните си обувки, опитайте дървеното сабо. За да вкарате тенденцията в наши дни, съчетайте я с графична рокля или широки дънки, тениска и блейзър.

Рибарски сандали

Рибарската тенденция от миналата година все още владее модните върхове и виждаме, че стилът със затворени пръсти става все по-популярен. А причината е много проста – дизайнът е едновременно стилен и удобен, като ви предоставя възможност да се разхождате дълго време под слънцето, без да изпитвате болка. Този класически неутрален модел може да се носи с почти всичко – от плажен сарафан до елегантни панталони с широки крачоли.

Сандали на ток

Добавянето на няколко сантиметра височина винаги е добро решение, особено през лятото, когато краката са на показ и може лесно да излъжете окото, че са по-дълги. Сандалите на ток са идеалното решение в такива моменти, но тук не говорим за тънките токчета, които ще ви накарат да изпитвате болка след няколко минути прави. Вместо това ви предлагаме да заложите на по-дебела версия, подходяща както за небрежни следобеди, така и за официални фирмени обеди.

Еспадрили – класика, без която не можем всяко лято

Лятна мода – 10 задължителни неща в гардероба

Капсулен гардероб за лятото – какво да си купим?

Сандалите на татко

Спортни. Поддържащи. Надеждни. Точно като бащите, на които са кръстени, тези сандали се превърнаха в основен моден елемент през последните няколко години и има защо. В тях се наблюдава леко странен, но привлекателен стил, подобен на онези „грозни“ коледни пуловери, които всеки от нас има в гардероба си. Уж не ги харесваме, но ги обличаме всяка година, защото ни внасят настроение и усмивки. Същото важи и за сандалите на татко, които ще бъдат на фокус през следващите месеци.

Чехли

Чехлите са трайна и основна част от гардероба ни, когато топлото време се установи, но тази година ще ги носим само в ярки и пастелни летни нюанси. Говорим за горещорозово, дръзкооранжево, веселожълто и морскосиньо. А що се отнася до дрехите, с които да ги съчетаете, цветовото блокиране може да ви свърши чудесна работа, но не забравяйте да запазите нюансите в същия тонален диапазон – ярките цветове се съчетават най-добре с нюанси от своето семейство.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари