IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сбогом, високи токчета – обувките, които ги замениха

5 август 2023 18 00

Какво да носите през остатъка от лятото

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако трябва да бъдем честни, това лято не започна по най-добрия начин. Необичайните ниски температури и валежите през май и юни ни накараха да си помислим, че някак си сме проспали любимия ни сезон и изведнъж сме се озовали в есента. Така затворените ни обувки останаха много по-дълго от обикновено навън, а сандалите, чехлите и джапанките в кутиите.

За щастие, времето отдавна се нормализира, даже малко го прекали, и вече се събуждаме от слънчевите лъчи, а не от гръмотевични бури. Така ни се напомни, че лятото не ни е забравило и трябва да направим спешна инвентаризация на гардероба си. Подходящите обувки да бъдат извадени от кутиите, а на тяхно място да поставим есенните и зимните.

Лятото предвещава и повече време на открито, така че е добре да помислим за удобството. Колкото и да харесваме високите токчета, трябва да признаем, че те не са направени за дълго ходене. По-скоро са подходящи за романтична вечеря или бърза работна среща, но не и за обиколки из града и пазаруване. Затова е по-добре да ги заменим с нещо, което ще ни осигури едновременно удобство и елегантност.

Не се случва често практичността и стилът да вървят ръка за ръка, така че когато това стане, ние сме изключително щастливи. И ето защо тенденции при сандали, с които всъщност можете да ходите дълго време, са едни от любимите ни тази година.

Летните обувки за стил и удобство

Обемни чехли

Обемните чехли са едни от онези обувки, които всеки трябва да притежава. Основната причина е, че те са едни от най-удобните. Също така, пасват на абсолютно всякакъв вид облекло и стил. Хубавото е, че на пазара има множество модели, от които да избирате, като се съобразите с вашите предпочитания и желания. Потърсете такъв с допълнителна каишка за глезена, която може да осигури още повече сигурност.

Мини токчета

За сватба, вечерно тържество или събитие, на което искате да изглеждате малко по-изискано, но в същото време търсите удобство, обувките с мини/среден ток са вашият избор. Тази малка височина ще повдигне външния вид, докато удобният ток ще бъде подходящ за ходене и/или танцуване.

Затворени сандали

Рибарските сандали бяха огромна тенденция миналата година, така че не сме изненадани, че се завръщат и през тази. Те са подходящи за всеки, който се притеснява, че пръстите му излизат твърде напред или постоянно се хлъзгат по меката повърхност. Затворената предна част не позволява тези своеволия и задържа крака там, където му е мястото.

Лято 2023 – сандалите, които ще бъдат на мода

Лятна мода – 6 тенденции при сандалите

Пролетни обувки – сандалите на платформа ще са водеща тенденция

Сандали през пръста

Нещо средно между чехли и сандали, този модел е перфектен за лятната ви ваканция. Малко по-ежедневен, той пасва идеално на плажното облекло или роклята за разходка край крайбрежието. Изберете модел, който не е твърде пристегнат, за да не ви направи рани между пръстите, като в същото време е точният номер, за да не се изплъзва крака от сандала.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари