IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холивуд вече е в краката му, време е за мода – Остин Бътлър е новото лице на YSL

10 август 2023 12 30

Актьорът очевидно е харесал професията на приятелката си Кая Гербер

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Казват, че партньорите в една връзка постепенно започват да приличат един на друг относно интереси и хобита. Оказва се, че това важи с пълна сила за Остин Бътлър и Кая Гербер, които вече имат още една обща тема на разговор – модата.

Актьорът, който успя да покори Холивуд с ролята си на Елвис Пресли в биографичния „Елвис“, сега е готов да покаже сексапила и имиджа си на лошо момче в модната индустрия. Бътлър се превърна в новото лице на марката Yves Saint Laurent и по-точно на козметичната им линия. Френската компания обяви новината преди няколко дни, като номинираният за „Оскар“ ще представя новите парфюми за мъже от линията MYSLF.

В официално изявление от YSL се казва, че звездата от „Елвис“ споделя визията на марката за смело себеизразяване, истинско преследване на автентичността и мисия за предефиниране на стандартите за красота. Генералният мениджър Стефан Бези сподели и още детайли относно избора на Бътлър за глобален посланик на марката.

„И като артист, и като човешко същество, той въплъщава ценностите, изразени от нашата марка чрез MYSLF – модерно представяне на това, което означава да бъдеш мъж. Олицетворява всички наши аспекти. Признава индивидуалността на продукта, великодушно, без извинения“, казва Бези в официалното изявление.

Малко след като новината стана достояние на целия свят, Бътлър, който често носи тоалети на Saint Laurent на червения килим, изрази своето възхищение от Ив Сен Лоран. „За мен беше чест да бъда поканен да стана член на семейството на YSL. През последните няколко години съм говорил с хора, които са познавали г-н Сен Лоран. Той е преминал през различни ограничения. Бил е бунтар и това много ми харесва. Чувствам се привилегирован да бъда част от неговото наследство“, казва актьорът.

Към кампанията е има и специално видео, заснето от режисьорката Жюлия Дюкурно, която е носител и на престижната награда „Златна палма“ от филмовия фестивал в Кан. Според марката, то ще бъде напълно достойно за звезда от калибъра на Остин Бътлър, който вече може да се похвали с номинация за „Оскар“. В официалното съобщение се казва, че кадрите са запечатани под различен ъгъл, създавайки разказ, който се развива с ритъма на откриването на себе си.

В рекламата, която ще бъде пусната на 22 август, Бътлър може да бъде видян в зала с черни огледала, след което преминава през бърза последователност от сцени, включително танци, бокс със сенки и наслаждаване на слънчевата светлина от висок покрив. Актьорът изследва многото си различни същности, докато накрая се обръща към отражението си в огледалата и заявява: „Себе си, независимо от всичко“.

На снимките, направени от фотографката Грей Соренти, виждаме Бътлър в различни сексапилни пози. На една от тях той седи в модерно кожено кресло, облечен в елегантен черен костюм с тениска отдолу и черни ботуши на ток. На друга е с черно кожено яке, докато гледа напрегнато в камерата. Бътлър следва стъпките на носителя на „Грами“ Lil Nas X, който се превърна в посланик на YSL Beauty миналия август.

Кейт Бланшет и Остин Бътлър си тръгват от Оскарите с подаръци за над 100 000 долара

Кая Гербер подкрепи Остин Бътлър на червения килим

Избраха новия Елвис Пресли, в ролята – Остин Бътлър

Съвсем наскоро Остин сподели своите тайни за красота пред списание Vogue. Макар да признава, че няма точно определена сутрешна рутина, той казва, че най-много цени парфюмите и затова внимава с техния избор.

„Подходът ми е да нося аромат, който пасва на начина, по който се чувствам. Парфюмите те карат да изпитваш различни емоции, така че трябва да се координират с начина ти на живот. Има дни, в които нося парфюми, но има и такива, в които излизам без“, казва Бътлър.

Актьорът признава, че дългите часове в гримьорната на снимачната площадка са му помогнали да научи няколко ценни съвета за красота. Едно от вече задължителните неща в ежедневието му е използването на пачове за очи, които да намаляват подпухналостта и да прикриват часовете безсъние.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари