IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи стил и красота – Деми Мур с прилепнал тоалет в Милано

21 септември 2023 14 30

Актрисата присъства на Седмицата на модата с Кейт Мос, Наоми Кембъл и други звезди

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Деми Мур привлече погледите на Седмицата на модата в Париж, без дори да се качва на подиума.

60-годишната актриса стъпи на червения килим преди дефилето на Fendi за пролетно-лятната им колекция за следващата година. Мур, която този път не беше придружавана от една от дъщерите си, както се случваше в последно време, изглеждаше перфектно в прилепнали дрехи, които чудесно описваха тялото ѝ. В социалните мрежи се появиха снимки и видеа на тоалета, които успяха да впечатлят феновете и да спечелят множество похвали за Деми.

Звездата облече впита миди пола и потник с висока яка от Fendi. И двете бяха в оранжев цвят, а Мур реши да остави сутиена у дома. За да допълни визията, актрисата, която получи помощ от стилиста Брад Горески, избра красиво развяващо се синьо-сиво палто до пода, черни обувки на ток със златни детайли и подходяща черна чанта.

Актрисата носеше своите дълги черни кичури изправени и разделени по средата, завършвайки картинката с лек, блестящ грим. Що се отнася до аксесоарите, тя избра очила с телени рамки, златна гривна с маншет и дълги, изящни, капковидни обеци. По време на дефилето се видя, че Мур носи дълги зелени ръкавици, докато пляскаше и изпращаше целувки към камерата и моделите.

Деми беше поканена да седне на първия ред на шоуто на Fendi, където бяха позиционирани още моделите Кейт Мос, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Амбър Валета, както и актрисите Наоми Уотс, Кара Делевин, Кристина Ричи, Суки Уотърхаус и Гуендолин Кристи. Преди няколко дни папараци уловиха Кристи и Делевин да пристигат заедно на летището в Милано, подготвяйки се за Седмицата на модата.

Мур явно се забавляваше в компанията от известни дами, като на няколко пъти бе хващана от фотографите да се усмихва и да разговаря с 44-годишната Кристи, добила световна слава с ролята си на Бриен от Тарт в сериала „Игра на тронове“. След това Деми позира за снимки зад кулисите с Валета, Ричи, Кристи и артистичния директор на Fendi – Ким Джоунс.

Миналата година бившата съпруга на Брус Уилис сподели за тясната си връзка с модата.

„Оценявам модата и имам връзки с дизайнери, на които се възхищавам и които ценя високо. Но все още се чувствам като малко дете, което има огромен набор от дрехи, които да пробва. Но в същото време в душата съм едно 12-годишно момче, което иска само да носи удобни и широки дрехи“, казва Мур.

Признава, че тоалетите ѝ по време на пандемията са били единствено и само пижами или анцузи. Актрисата прекара голяма част от изолацията в къщата в Айдахо заедно с Брус Уилис, трите им дъщери и техните гаджета. Малко по-късно към тях се присъедини и сегашната съпруга на актьора – Ема Хеминг с двете им дъщери.

Есенна мода – Деми Мур с кариран шлифер

Деми Мур, извинявай, на колко години беше?

Есенна мода: Деми Мур и дъщеря ѝ се завърнаха в 70-те

Деми казва, че дъщерите ѝ – Румър, Скаут и Талула – са основните ѝ учители за начина, по който да се облича. „Това е взаимно вдъхновение. Когато са себе си, това е моментът, в който най-много се вдъхновявам от тях“, споделя звездата. Разкрива, че младите дами често ровят в гардероба ѝ, за да си вземат някоя и друга дреха, която им харесва.

В същото интервю Мур изрази желание да промени идеята, че жените са по-малко привлекателни с напредването на времето и заяви, че приемането на възрастта ѝ я е освободило. Когато бе попитана какво очаква най-много от навлизането в 60-те години, тя каза, че иска да не бъде определяна от цифри, а от успехите и преживяванията ѝ.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

фен ( преди 6 месеца )
Не е чак НЕОТРАЗИМА ДЕ!А и не е работила в ТКЗС-то,за20ст.НАДНИК.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар