IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Коби Брайънт, Наталия, направи дебюта си в модата

26 септември 2023 08 30

Красавицата се появи до Клаудия Шифър в Милано

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Наталия Брайънт, най-голямата дъщеря на покойния Коби Брайънт, най-накрая сбъдна мечтата си да стъпи на модния подиум.

По време на Седмицата на модата в Милано Наталия застана до легендата Клаудия Шифър за показването на новата пролетно-лятна колекция на Versace. Това бе дебют за 20-годишната студентка, която подписа договор с агенцията IMG Models през 2021 година.

В интервю за Vogue Брайънт сподели, че се чувства повече от развълнувана да направи дебюта си на модната сцена именно в Милано. „Това е невероятна възможност и съм много благодарна на Донатела, че ме покани да бъда част от нещо специално“, казва тя. Моделката се появи на подиума с черна миди рокля с къси ръкави и черна малка чанта.

Наталия казва, че Донатела Версаче е била много приветлива и мила, карайки я да се чувства комфортно и спокойно преди първото ѝ дефиле. По думите ѝ, срещата с известната дизайнерка ден преди шоуто определено е успокоило нервите ѝ.

Малко по-късно Брайънт се появи и на дефилето на Boss за колекцията пролет/лято 2024. Казва, че е влязла в индустрията, защото е искала ново начало, където може да прави каквото си иска. „За щастие, досега имам само положителни преживявания и съм много щастлива да видя как всеки е толкова подкрепящ и приветлив“, продължава тя.

Наталия отдава заслуженото на майка си, Ванеса Брайънт, която винаги е била човек, на когото може да разчита и да се допита за съвет. „Тя винаги споделя искреното си мнение и никога не ме лъже. Опитва се да държи интересите ми на първо място и да се бори за тях“, обяснява студентката. Допълва, че майка ѝ я насърчава да си има своя собствена походка и да създаде уникален начин, по който да извършва задълженията си на подиума.

Относно моделите, към които гледа за вдъхновение, Наталия посочва Наоми Кембъл като своя фаворитка. Признава, че дори гледа нейни видеа от предишни дефилета, за да види как се върви правилно и по какъв начин да застане, за да излъчва самочувствие и увереност. Дори майка ѝ й е казвала да върви като Кембъл, но в същото време да вмъкне и собствен стил в походката, за да се получи нещо различно и уникално.

41-годишната Ванеса изрази щастието и гордостта си от дебюта на Наталия в модата. Тя публикува снимки от дефилето в социалните мрежи и написа „Наталия, много съм горда с теб! Ти се справи, мамо! Много те обичам и съм много радостна! Красавица“.

Майката на 20-годишната моделка обаче не беше единствената, която се гордееше с постижението ѝ. Сиара написа „Давай, Нани, давай, Нани, давай! Какъв специален момент! Наистина се гордея! Браво! Красавица“, Ким Кардашян допълни „Еха! Много е красива!“, а Аоки Лий Симънс заяви, че елегантността и стилът си личат дори от снимките.

Ванеса Брайънт с бижута в чест на Коби и Джиана

Ванеса Брайънт получава 16 милиона заради снимки от катастрофата на Коби

Тъжна годишнина: Ванеса Брайънт отбеляза 21 години от брака си с Коби

Наталия прекара по-голямата част от лятото в работа. Освен че направи дебют на модния подиум, тя също така работеше като стажант за турнето на Бионсе, чието последно шоу е на 1 октомври в Канзас. Това е поредното партньорство между двете дами, след като Брайънт се появи в рекламната кампания за новата колекция на Бионсе Ivy Park през ноември 2021 година.

По-рано през годината моделката се присъедини към майка си и сестрите си – 4-годишната Капри и 6-годишната Бианка – за отдаване на почит към покойния Коби Брайънт. Четирите откриха негови отпечатъци пред емблематичния Китайски театър в Холивуд.

„Да бъда негова дъщеря е едно от най-радостните неща за мен в живота и съм щастлива, че мога да продължа да следвам уроците, които ми е давал“, каза Брайънт през март.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари