IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени отново се разголиха за празниците

4 декември 2023 12 30

Дали и този път двете дами ще предизвикат смесени чувства у феновете?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени отново се събличат за модна празнична кампания за секси бельо. Германският супермодел и 19-годишната ѝ наследница позират в еднакви комплекти за най-новата рекламна кампания на бранда Intimissimi.

На изображенията, публикувани в техните акаунти в Instagram преди дни, 50-годишната Хайди и 19-годишната Лени демонстрират стройните си фигури в дантелено червено бельо от италианската модна марка.

Двете дами, които доста  си приличат, показват модели бикини и сутиени в черно. Клум, която е бивш ангел на Victoria's Secret, определено знае много добре как ефектно да позира по бельо, а явно е научила на своите трикове и Лени.

Двете блондинки показват и копринени пижами на марката. Майката и дъщерята споделиха закачливо видео от кампанията, в което двете се снимат сами с малка камера.

„О, Таненбаум, о, Таненбаум… Харесвам новата ни @intimissimiofficial коледна кампания, която вече е на пазара!“, е написала в Instagram Хайди, която в момента е съдия и ментор в риалити формата America's Got Talent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Припомняме, че предишните рекламни кампании на Intimissimi с двете дами предизвикаха доста противоречиви реакции. По-консервативните хора сметнаха за проява на лош вкус майка и дъщеря да се прегръщат по бельо. Други пък сметнаха това за странно и дори „малко страховито“.

Лени и Хайди обаче са във видим възторг от факта, че отново работят заедно и очевидно не се притесняват от реакцията на феновете. „Честно казано не видях много от тези реакции на живо“, каза Клум на партито си за Хелоуин през октомври.

„Като цяло съм доволна от кампанията и прекарах невероятен ден с майка ми. Мисля, че снимките се получиха страхотни и двете се забавлявахме“, добави Лени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Колкото до тийнейджърката, тя все още се води за начинаещ модел, макар да развива кариерата си в модната индустрия доста успешно. Красавицата, която е биологична дъщеря на бившия шеф на Формула 1 Флавио Бриаторе, но е осиновена  от бившия съпруг на Хайди – певецът Сийл, започна да работи като модел в тийнейджърските си години. Тя  вече е дефилирала в ревюта за Dolce & Gabbana и е работила с различни други модни марки.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Silvi ( преди 7 месеца )
Има една възраст, на която зрялата жена трябва да престане да се разголва!Защото е толкова смешно, направо е за съжаление!А за младите момичета не е задължително да показват прелести, за да ги забележат!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Itso ( преди 7 месеца )
Дъщерята определено вдига палатки
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар