IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес не може да спре да носи бежово поло – вземете идеи от нея

10 декември 2023 10 30

Този сезон това е една от любимите дрехи на мегазвездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Напоследък Дженифър Лопес буквално не може да се насити да носи бежови пуловери с поло яка. Тя ги съчетава както с дънки, широки карго панталони, поли, така и със спортни клинове. 

Когато става въпрос за зимна мода, някои нюанси веднага ни идват наум: класическо черно, наситеносиньо, яркочервено и горскозелено. Но Дженифър Лопес внася още един нюанс в по-късните дни на есента: бежовото.

Тя е носила този цвят три пъти с поло за последните няколко седмици. Сред другите звезди, които напоследък обичат да носят топли и удобни пуловери с поло яка за есенно-зимния сезон са Кейт Мидълтън, Блейк Лайвли, Адел, Дженифър Лорънс и Дженифър Гарнър, като и трите дами се появиха в подобни модели наскоро, само че в други цветове.

Още през октомври Лопес носеше леко бежово поло, което е идеално за обличане под жилетки и якета. Миналата седмица тя съчета къс пуловер с висока яка и клин за една от ежедневните си визии. А на 2 декември съпругата на Бен Афлек отиде да пазарува в Бевърли Хилс в плетен пуловер с висока яка и широки дънки.

Пуловерите с поло яка безпроблемно се съчетават  с много дрехи за есента и зимата. Те предлагат солидно покритие на тялото, тъй като поддържат врата и горната част на тялото допълнително топли. А бежовият цвят, който е любим на звезди като Гуинет Полтроу, Меган Маркъл и Джесика Алба, е доста лесен за координиране с други цветове на дрехите в гардероба ви.

Ако търсите топ, който можете да носите всеки ден със сини и черни дънки, цветни поли и дори клинове, можете да заложите именно на бежовото поло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosy ? (@jennifer_jilo)

Бежови пуловери с поло яка, вдъхновени от Дженифър Лопес

Тънко поло: можете да носите тази горна дреха под жилетки, дънкови якета и пухкави палта. Този тип поло е направен от мека тъкан, която стои като втора кожа. Въпреки че е тънко, това поло прилепва към вас, но има и известна разтегливост, която позволява на ръцете ви да дишат. В допълнение към предпочитаното от Лопес бежово поло, можете да включите в гардероба си други цветове като зелено, черно, тъмносиньо и кафяво.

Къс пуловер с поло яка: този дамски пуловер с висока яка и по-широк ръкав е рипсен и плетен. Заради късия си дизайн той може да се носи отлично с. дънки с висока талия или подобни панталони. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosy ? (@jennifer_jilo)

Голям пуловер с поло яка: Обемният пуловер с висока яка и дълъг ръкав, тип прилеп, е идеален за носене с широки дънки. Много от звездите носят този стил напоследък. В случая поло яката е по-широка и позволява на врата ви да диша.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари