IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ботуши за зимата – 5 най-популярни тенденции

10 декември 2023 12 00

Ето към кои модели да погледнете през следващите седмици

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Добре дошли в сезона на ботушите. Да, това е времето от годината, когато високите и топли обувки са задължителни и докато класиката винаги ще бъде надежден избор за стилно завършване на всеки тоалет, има и много свежи тенденции, които да изпробвате този сезон. 

Въпреки че високите до коляното ботуши несъмнено са силуетът на сезона, що се отнася до модата, има много други възможности за избор. В широкия спектър с модели влизат още крокодилските ботуши и лачената кожа, които могат да варират от по-дискретни до привличащи вниманието. След това идват по-вдъхновените от естетиката тенденции, включително каубойските и рокерските, които със сигурност ще създадат интересно и забавно допълнение към всеки зимен тоалет. И точно навреме за парти сезона, има сребърни и златисти ботуши, дизайни с токчета, които ще превърнат всяко облекло във визия, готова за дансинга. 

Каквато и да е вашата лична естетика – независимо дали е минималистична или максималистична – със сигурност има тенденция за ботуши, която да ви подхожда. 

Ботуши за зимата – петте най-популярни тенденции

Крокодилски ефект

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by coco bassey (@cocobassey)

Ако има една обувка, която може да направи облеклото ви да изглежда елегантно без усилие, това е коженият ботуш с крокодилска щампа. С точното количество блясък, той добавя идеалната текстура към минималистичния външен вид. 

Каубойски ботуши

Това е модел, който никога не напуска модната сцена, и тази година ще е на върха на класациите. Съчетайте вашите каубойски ботуши с впити панталони или дълга рокля за елегантен, а не уестърн вид. 

Парти ботуши

Оформете най-добрия си парти тоалет с чифт готови за дансинга бляскави ботуши в златно или сребристо. Всъщност, както се вижда от снимката по-горе, тези ефектни обувки могат дори да се носят през деня, като добавят блестяща нотка към тъмните тонове през зимата.

Рокерски ботуши

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Тези ботуши с катарами могат да добавят малко повече острота и към най-деликатното облекло. Заложете на контраста, като ги оформите с копринени панталони или свободна рокля. 

Ботуши тип апрески – най-удобните обувки за зимата!

Изборът на редактора: 5 чифта боти и ботуши

Лачени ботуши

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Тази зима блестете дори и в най-мрачните дни. Лачените ботуши са стилът на деня, който добавя брилянтен контраст към меки плетива, велур и вълна. 

За още новини от света на модата и съвети за обличане последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари