IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни ръкавици – стилният и функционален аксесоар за всеки

27 декември 2023 13 30

Независимо от начина ви на обличане, ръкавиците са задължителни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрономическата зима настъпи на 22 декември, но още преди това сме извадили дебелите дрехи, шаловете и палтата. Шапките не са чак толкова популярни в днешно време, просто защото могат лесно да развалят прическата, за която сме се трудили толкова дълго време. Можем да устоим на студа за няколко минути, но не бихме рискували да отидем на парти с разрошена или наелектризирана коса. 

Същото обаче не може да бъде казано за ръкавиците. Нямате никакво извинение за пропускането им в зимния ви тоалет. Независимо дали навън грее слънце или не, ръкавиците са задължителни заради липсата на влага и по-студения климат, който усещаме през зимата. Помислете за тях като за еквивалент на слънцезащита – последната и една от най-важните стъпки в грижата за себе си. 

Ако смятате, че ръкавиците са грозен аксесоар, който може да провали цялата ви визия, помислете отново. Далеч назад останаха времената, в които на пазара се предлагат само два-три модела ръкавици. В магазините може да избирате от десетки вариации – от материя до цвят. От кожа и шерпа до плетива и смели цветове, всъщност има доста място за изява и креативност, когато става въпрос за вашите зимни нужди, включително ръкавици. 

Не може да отречете, че класическата ръкавица, изработена от качествена материя в точния цвят, върши чудесна работа. Независимо дали сте минималист или максималист, функционалното, но същевременно модерно изявление може да ви даде пространство за персонализиране, ако го позволите. Вероятно вече сте избрали шапки и шалове, които допълват вашия стил, така че защо да не приложите същото отношение към вашите ръкавици? Ръцете ви заслужават да бъдат също толкова защитени и затоплени, колкото останалата част от тялото. 

Зимни ръкавици за вашия безупречен стил 

Изкуствена кожа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolce Dupont (@dolcedupont)

Класически и шик, ръкавици от изкуствена кожа са чудесен пример за издигане на стила ви със семпла и елегантна покупка. Освен това ръцете ви ще ви благодарят, когато връхлетят тези пронизващи зимни ветрове. Нещо елегантно и вечно като кожените ръкавици ще бъде универсално през целия сезон, съчетавайки се с почти всичко. Този зимен аксесоар незабавно ще надгради визията ви.

Шерпа

За допълнителна уютна зима изберете ръкавица в стил шерпа, която ще ви топли през всичко това. Неутралният размит цвят придава мека естетика на вашия външен вид и е чудесен избор за вашите ежедневни, спортни дни. Можете лесно да съчетаете ръкавици за шерпи с ботуши с подплата и шапка за завършена зимна атмосфера.

Зимни дизайни

За да искате да носите ръкавиците всеки ден и то с гордост, трябва да изберете такива, които ще ви накарат да се усмихнете всеки път, когато погледнете към ръката си. Затова си вземете модел с красиви зимни дизайни. По този начин ръкавицата ще извършва две дейности едновременно – хем ще ви топли, хем ще ви допълва чудесно тоалета. Също така не е изключено да ви спечели няколко комплимента. 

Без пръсти

Ако се стремите към модата пред функционалността, тогава ръкавиците, които са по-близки до произведенията на изкуството, отколкото до зимните дрехи, вероятно са правилният път за вас. Украсените и изразителни ръкавици без пръсти със сложен дизайн внасят идеален елемент на усет към всяко облекло. Те незабавно ще издигнат външния ви вид – само с нотка на причудливост.

Дамски чанти – 6 модела за зимата

Шал тип одеяло – отново на мода през зимата

Обемни ръкавици

Тъй като говорим за ръкавици като най-модерното функционално модно изявление на зима 2024 г., не бихме могли да пропуснем ръкавиците с по-обемен размер, чиято дължина стига малко над китката. Младежки и много уютни, те излъчват чар и добавят атмосфера към всяко зимно облекло. Бихте могли да изберете многоцветни, големи или шарени ръкавици, за да следвате тенденцията.

Цветни дизайни

Цветната плетена ръкавица е друг начин да привлечете окото, като в същото време защитавате ръцете от студения въздух. Умелите плетени дизайни, набраната материя и други нежни детайли също са красиви начини наистина да подчертаете изявлението, но по-смелите нюанси на червеното или други ярки цветове наистина ще направят тоалета ви различен, независимо от материята.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари