IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тоалети за романтична среща – какво да носите през зимата

12 февруари 2024 08 30

Не позволявайте на лошото време да попречи на любовния ви живот

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяка дама е минавала през този момент поне няколко пъти в живота си – усещането за паника преди първа среща и голямото чудене какво точно да облече. Както се казва, първото впечатление е важно и това, което решите да облечете на първа среща, може да се окаже много решаващо за следващите излизания. 

Леснопостижимите цели на страхотния външен вид са следните – трябва да е запомнящ се, да ви кара да се чувствате уверени и разбира се, да бъде най-доброто облекло, което някога сте създавали в живота си. Търсенето на облекло, което улавя всичко това, е това, което прави задачата толкова стресираща – особено ако отивате на първа среща през зимата. Възможността да обуем токчета е почти нулева, ако навън има сняг или лед. 

Най-добрият външен вид за първа среща през зимата, особено ако е много студено, невинаги е най-привлекателен, а по-скоро удобен и топъл. Изграждането на капсулен гардероб също може да гарантира, че винаги се чувствате така, сякаш имате какво да облечете, независимо дали за първа среща или излизане с приятели. 

Може би сте поканени на вечеря или просто отивате на среща в местното кафене – без значение какъв е случаят, ние избрахме шест тоалета, които винаги си струва да пресъздадете за вашата следваща зимна среща. 

Тоалети за романтична среща – какво да носите през зимата

За обиколка из града

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose (@rosee.lola)

Когато времето е студено, е трудно да изберете точния тоалет за романтична вечер, включваща ресторант или бар. Никога обаче не може да сгрешите с малка черна рокля, а модерният червен чорапогащник е идеалното флиртуващо, секси допълнение, за да подобрите външния си вид. Започнете с рокля в неутрален цвят като основа за тоалета, след което добавете лични щрихи навсякъде, за да създадете автентичен за вас тоалет. 

За снежна среща

Ключът в обличането за снежна среща е в приоритизирането на топлината. Знаем, че това невинаги е най-бляскавото решение, но ще направи излизането ви още по-приятно. Ботушите, за които сте сигурни, че ще издържат на времето, са от съществено значение. Носете голям пуловер по ваш избор и го наслоете с пух, като добавите сладки аксесоари като шапка или пък любимите си слънчеви очила, за да завършите всичко. С този уютен външен вид ще можете да се съсредоточите върху срещата, а не върху това колко ви е студено. 

За зимна разходка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Среща за разходка в парка или питие в местния бар? Поддържайте нещата небрежни с любимия си чифт маратонки и прав панталон. Въпреки че външният вид е леко минималистичен, ще се чувствате комфортно, което е най-важното. Обуйте любимите си маратонки, които да комбинирате с прави панталони и пуловер с ярки цветове или готин принт. Накрая добавете палто за още повече топлина. Изглежда просто, но всъщност е доста впечатляващо.

За среща в кафене

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kezia Rose Cook (@keziacook)

Срещата в кафене е възможно най-небрежна и вашето облекло трябва да съответства на тази енергия. Някои смятат, че небрежното облекло е скучно, но ние сме тук, за да ви докажем обратното. Съчетайте любимото си сезонно яке – може би то е модерен кафяв бомбър или кожен тренчкот – с обикновен пуловер по ваш избор и любимия ви деним. За обувки, интересно зимно сабо може да внесе разнообразие във външния вид чрез интересната си текстура. Ще се чувствате комфортно и няма да сте прекалено облечени, което може да бъде така необходимото повишаване на самочувствието за първа среща.

Зимни палта – 6 модела, които ще са на мода

Модни тенденции за 2024 - блейзърите на годината

Дамски чанти – цветовете, които ще са популярни през 2024 година

За уютна филмова вечер

Какво по-удобно и романтично от уютна филмова среща през зимата? Хладното време го позволява и може да бъде чудесен начин да опознаете някого. Имайки предвид това, можете да изглеждате също толкова шикозно за срещи на закрито и всичко започва със страхотно домашно облекло. Един удобен плетен комплект е достатъчен, за да покаже, че това не е обикновена нощ на дивана. Сложете красиви обеци и пухкави чорапи и сте готови за филмовата си среща. 

За вечеря

Срещата за вечеря е най-забавна за избора на облекло. Възможностите за обличане са безкрайни, поради което е също толкова стресиращо да се подготвите, колкото и забавно. В зависимост от атмосферата на ресторанта, палто от изкуствена кожа може да бъде готино начало за разговор. Знаем, че парчето е малко дръзко, но добавя богата майчинска енергия към всеки външен вид, който просто не може да бъде победен. Тъй като вероятно ще свалите палтото си по някое време, докато сте вътре, горнището с отворени рамене е перфектният ненатрапчив слой, който също е малко закачлив. Съчетайте го с широки дънки и семпли боти до глезена. Палтото е изящната част, която обединява външния вид, но можете да го смените с огромен тренч в зависимост от това какво имате в гардероба си. 

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари