IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски чанти - цветовете, които ще са популярни през 2024 година

7 януари 2024 13 30

Формата на аксесоара е важна, но същото важи и за шарката

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всеки моден ентуасиаст и любител на новите тенденции е наясно, че популярността на дрехите и обувките изчезва толкова бързо, колкото и се появява. Голяма част от колекциите остават на преден план само за един сезон, след което са заменени от нещо друго и съществуването им се помни само от дебелите книги, оставени в шкафа на известните дизайнери. Но едно нещо, което остарява малко по-бавно, е добрият аксесоар. В края на краищата, красивата дамска чанта е разликата между доброто и страхотното облекло и когато плащате малко повече за нещо като дизайнерски модел, искате да знаете, че вашата инвестиция ще издържи на времето. 

За разлика от обувките, чиято надеждност се променя от сезон на сезон, чантите са целогодишна необходимост, така че тази, която купувате сега, заслужава внимателно обмисляне, тъй като ще се превърне в основен елемент в гардероба ви през следващите 12 месеца, а и след това. Най-вероятно вече имате любим модел, който използвате години наред. Но, ако искате да разнообразите нещата, време е да насочим вниманието си към тенденции в цветовете на чантите, които ще бъдат на преден план през 2024 година. 

Какво по-добро време от сега да разгледаме модните колекции, за да видим кои цветови тенденции можем да очакваме за следващата година - и това включва тези, които вероятно ще видите на раменете или в дланите на някои от най-добре облечените дами в социалните мрежи. Все пак цветът е един от най-лесните начини да разнообразите облеклото си за новия сезон. 

Цветовете дамски чанти, които ще са популярни тази година

Перленобяло

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laure (@sevenaugust)

След всички онези тъмни зимни цветове е време за свеж поглед към нюансите и откриването на арктическото бяло. Ако сте човек, който често се капе или пък хвърля кал до ушите си, докато стигне  до работа, може би е време да отместите поглед надолу, защото белите дрехи от глава до пети се появиха в много пролетно-летни колекции, а най-повтаряният аксесоар беше бялата чанта, която да отива на цялостния тоалет.

Бордо

Първо видяхме горещото червено, след това шоколадово кафяво, а през 2024 година ще се наслаждаваме на бордото. Това е най-добрата комбинация от скъпо изглеждащи цветови тенденции, които пасват на естетиката "тих лукс", която набра огромна популярност през 2023 година. Целта е да изглеждате изискано и елегантно, но без да парадирате с огромни лога и марки върху дрехите или аксесоарите си. 

Сиво

Най-вероятно сте забелязали колко бързо тоалетите във въглен и сив цвят доминираха в ежедневния стил през последните няколко месеца, но сега тенденцията обхваща и чантите. Аксесоарът в сиво може да не изглежда като очевиден избор, но всички необходими фактори са налице. Отива ли на всичко? Да. Добавя ли елегантност към външния вид? Да. Ще излезе ли от мода с промяната на сезона? Не. 

Жълто

Нямаше как да направим изчерпателен преглед без поне един ярък цвят. Тенденцията за мътенично жълто се появи в края на миналата година, но сега ще властва с пълна сила. Този ярък, мехурчест и предизвикващ усмивки цвят се роди миналия юли, но не успя да заблести напълно поради мрачното лято и изглежда, че дизайнерите са решили да го наложат тази година. Не сте сигурни дали обичате светлите цветове? Най-лесният начин да опитате тенденцията е със сладка жълта чанта. 

Коя е любимата чанта на звезди като Хейли Бийбър и Тейлър Суифт?

Чар или бедствие: Мъже знаменитости, които носят дамски чанти

Космати дамски чанти – сред предпочитаните за зимата

Бебешкосиньо

Няма как да го избегнете - пастелните цветове са създадени за пролетта и лятото. След като бяхме подвластни на розовата тенденция през последните две години, време е да се насочим към другия край на спектъра. Готиният, спокоен бебешки нюанс е тенденцията, която не очаквахме, но сме повече от щастливи да приветстваме. Подобно на сивото, студеният оттенък се съчетава с повече цветове, отколкото си мислите. Именно затова можем да очакваме да видим много поведе пудрени и зеленикави нюанси, тъй като любовта към розовото започва да намалява след излизането на филма "Барби". 

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари