IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън е кралицата на класическата черна рокля

19 февруари 2024 14 30

Актрисата и още звезди на наградите „Изборът на публиката“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън показа, че класиката никога няма да остарее, като се появи на наградите „Изборът на публиката“ в неделя вечер. 

55-годишната актриса не позира на червения килим, но все пак беше една от най-запомнящите се дами в залата, когато се качи на сцената в черна рокля без презрамки. Анистън бе специално поканена, за да връчи наградата на своя приятел и колега Адам Сандлър, който бе обявен за икона от организацията. Самата Дженифър си тръгна със статуетка за играта си в сериала „Сутрешното шоу“. 

Неостаряващата черна рокля на Анистън включваше асиметричен подгъв, достигащ над коляното и плисета отстрани. Тоалетът бе комбиниран с деликатна огърлица и токчета, чиито каишки се увиваха около глезените. 

Дженифър Анистън

Снимка: Getty Images

Актрисата също така демонстрира елегантен, достигащ до раменете лоб, който изглеждаше малко по-къс от стила, вдъхновен от 90-те години, който видяхме на Златните глобуси през януари. След като прическата ѝ предизвика доста вълнение сред феновете заради приликата с тази на Рейчъл Грийн, фризьорът на Анистън, Крис Макмилън, разкри в социалните мрежи, че целта му е била да придаде „секси, естествено и безпроблемно“ излъчване с „невидими слоеве“ навсякъде.

Докато връчваше наградата на Адам Сандлър, Дженифър се фокусира върху приятелството, което е създала и запазила през годините с колегата си. 

„Днес съм тук, за да почета моя добър приятел. Моят брат от друга майка. Невероятен баща, съпруг и един от най-лоялните приятели, за които някой някога може да си мечтае. Иконата на хората, Адам Сандлър“, започна Анистън. 

Тя допълни, че приятелството им е една от най-големите радости в живота й. „Горда съм да го почета тази вечер и ще продължавам да го почитам в продължение на десетилетия и десетилетия, защото той заслужава цялата любов на света“, завърши актрисата. 

Друга дама, която прикова вниманието към себе си, бе Меган Фокс. Тя се качи на сцената заедно с Джо Манганиело, носейки бяла рокля с тънки презрамки и интересно деколте. Тоалетът включваше и къса цепка, показваща само малка част от крака на Фокс и черните ѝ токчета. 

Меган Фокс

Снимка: Getty Images

Докато Фокс и Анистън не стъпиха на червения килим, много други техни колеги го направиха и изглеждаха повече от невероятно. От голия Лени Кравиц до сексапилната Хайди Клум – вижте кои звезди блеснаха на „Изборът на публиката“. 

Синди Суини

Сидни Суини в рокля на Mônot. Снимка: Getty Images

Кайли Миноуг

Кайли Миноуг в рокля на RaisaVanessa. Снимка: Getty Images

Луси Хейл

Луси Хейл в рокля на Dior и бижута от Simon G. Снимка: Getty Images

Хали Бейли

Хали Бейли в рокля на Roberto Cavalli. Снимка: Getty Images

Лени Кравиц

Лени Кравиц.Снимка: Getty Images

Рейчъл Зиглър

Рейчъл Зиглър. Снимка: Getty Images

Кармен Електра

Кармен Електра. Снимка: Getty Images

Том Хидълстън

Том Хидълстън. Снимка: Getty Images

Хайди Клум

Хайди Клум. Снимка: Getty Images

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари