IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блясък, достоен за Холивуд – Дженифър Анистън и Ема Стоун сред най-стилните дами на червения килим

26 февруари 2024 18 00

Наградите SAG определено са най-красивото събитие досега

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Тазгодишните награди на Гилдията на сценаристите определено са най-бляскавото шоу досега. 

Не само че церемонията бе под юбилейния номер 30 и събра под един покрив най-големите имена на телевизията и киното, но червеният ѝ килим посрещна дами и господа, облечени със стилни костюми и рокли. 

Дженифър Анистън, Ема Стоун, Марго Роби, Рийз Уидърспун, Райън Гослинг и още много от познатите ни имена се разходиха пред готовите за снимки фотографи, за да покажат най-бляскавите си тоалети. Като събитие, провеждащо се много близко до Оскарите, наградите на гилдията на сценаристите определено вдигна летвата твърде високо и вечерта на 10 март ще трябва сериозно да се потруди, за да я премине. 

Тазгодишните награди SAG почетоха най-добрите изпълнения в киното и телевизията през една от най-бурните години в историята на Холивуд, когато актьори и сценаристи стачкуваха в продължение на 118 дни. Споразумението с продуцентските студиа, което беше постигнато през ноември миналата година, включва първите по рода си защити за актьори срещу изкуствен интелект и историческо увеличение на заплатите. 

А ето и как звездите се появиха на червения килим в Лос Анджелис

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън

Снимка: БГНЕС

Хем номинирана, хем връчваща наградата за цялостно творчество на Барбра Страйсънд, Дженифър Анистън определено бе във фокуса на вечерта. Тя се появи със сребърна рокля от Celine, цялата покрита с пайети и включваща висока цепка. Актрисата напомни за героинята си Рейчъл Грийн, оформяйки русата си коса с дължина до раменете и с асиметрична линия. 

Ан Хатауей

Ан Хатауей

Снимка: БГНЕС

На сцената на SAG Ан Хатауей се включи в едно от най-епичните събирания на актьорски състав, допълвайки Мерил Стрийп и Емили Блънт. Трите дами напомниха за играта си в „Дяволът носи Прада“, радвайки публиката не само в залата, но и по домовете. Преди това обаче Хатауей впечатли фотографите с винтидж рокля от Versace, която бе лек намек към ролята ѝ на Анди Сакс. В „Дяволът носи Прада“ Сакс е критикувана от Миранда Прийстли, че препоръчва сини цветове за пролетната колекция. 

Ема Стоун

Ема Стоун

Снимка: БГНЕС

Ема Стоун бе номинирана за най-добра актриса за ролята си в „Клети създания“, но загуби от Лили Гладстоун, която бе отличена за изпълнението си в „Убийците на цветната луна“. Стоун обаче няма от какво да е тъжна, тъй като попадна в класацията за най-добре облечени звезди на червения килим. Тя се появи с рокля с метална дантела, бродирана с пайети, перли и кристали, които създаваха имитация на листа от папрат. За още повече блясък Стоун допълни визията с бижута от High Jewelry. 

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус

Снимка: БГНЕС

Номинираната Крус показа една от най-добрите си визии досега, обличайки прекрасна черна рокля на Chanel. Тоалетът без презрамки включваше избродиран със сини пайети корсет и фини бижута, поставени върху деколтето. Крус засили още повече блясъка си с няколко диамантени аксесоара, включително пръстени и обеци. 

Райън Гослинг

Райън Гослинг

Снимка: Getty Images

Разбира се, не само елегантни дами стъпиха на червения килим в Лос Анджелис. Райън Гослинг впечатли с бебешкосин костюм от Gucci, който комбинира с бяла риза и бели обувки.

Бри Ларсън

Бри Ларсън

Снимка: Getty Images

Ако имахте нужда от допълнителна мотивация, за да започнете с фитнеса тази година, Бри Ларсън е на ваше разположение. Актрисата избра ефектна розова рокля с изрязана част точно около корема, за да покаже стегнатото си тяло. Дизайнът на Versace е вдъхновен от снимки на Клаудия Шифър и включва огромна пола и дълги ръкави. 

Рийз Уидърспун

Рийз Уидърспун

Снимка: БГНЕС

Рийз Уидърспун напомни, че червеното винаги ще е на мода. Актрисата избра рокля от колекцията за висша мода на Elie Saab без презрамки с цепка до коляното, която разкриваше подходящите ѝ сандали. Изящните бижута ан Bucherer допълваха цялостната визия. 

Марго Роби

Марго Роби

Снимка: БГНЕС

Пореден червен килим и поредна барби визия за Марго Роби. Този път звездата се облече с класическа черна рокля с драпиран розов шлейф и почти 100 карата ослепителни бижута от Lorraine Schwartz. 

Кери Мълиган

Кери Мълиган

Снимка: БГНЕС

Кери Мълиган беше като истинска статуя в скулптурна рокля без презрамки, която приличаше на течно злато, плюс бижута от Fred Leighton и Kwiat. 

Джесика Частейн

Джесика Частейн

Снимка: БГНЕС

Джесика Частейн се появи на червения килим в черна рокля на Giorgio Armani Prive, която включваше дантела, изпъкнало деколте и каскадни плисета. Блясъкът идваше от черните мъниста на талията, както и от бижутата на De Beers. 

Селена Гомес

Селена Гомес

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес избра булчинска визия с бяла рокля от Versace с повдигащо бюста деколте и плътни презрамки. Актрисата оформи косата си в елегантна прическа назад и остави бижутата вкъщи, насочвайки вниманието единствено и само към роклята. 

Емили Блънт

Емили Блънт

Снимка: Getty Images

Актрисата се появи в красива червена рокля на Louis Vuitton с предизвикателно деколте и огромно колие от Tiffany & Co. 

Али Уонг

Али Уонг

Снимка: БГНЕС

Победителката за най-добра актриса в телевизионен филм или минисериал за Beef, Али Уонг, съчета роклята си от колекцията за висша мода на Iris van Herpen за есен 2023 с диаманти от Bucherer Fine  и обувки от Brandon Blackwood. 

Мерил Стрийп

Мерил Стрийп

Снимка: БГНЕС

Мерил Стрийп се появи в прозрачна тъмночервена рокля на Prada с дълъг ръкав и светла подплата. Тоалетът включваше светлосиня шарка и драпиран шлейф. Актрисата носеше метален клъч и бижута от Fred Leighton. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари