IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая накара всички да мислят, че е гола на червения килим

28 февруари 2024 12 30

Пореден впечатляващ тоалет от актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зендая направи впечатляваща изява на червения килим за премиерата на втората част на „Дюн“ в Ню Йорк преди няколко дни. 

С началото на презентационното турне на филма по-рано през месеца, 27-годишната актриса превърна премиерите в свое собствено модно шоу с помощта на стилиста си Лау Рауч. Докато пътува из света заедно със своите колеги – Тимъти Шаламе, Аня Тейлър-Джой, Флорънс Пю и Остин Бътлър – носителката на „Еми“ показа няколко впечатляващи тоалета, включително роботски костюм на Mugler от 1995 година. 

Сега Зендая успя да надмине дори себе си

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

На премиерата в Ню Йорк тя носеше дълга до пода рокля с дълги ръкави, включваща изрязани участъци около корема и бедрата. Подгъвът на тоалета беше украсен със златни, скулптурирани дизайни за впечатляващ, футуристичен ефект. Актрисата носеше косата си пусната, оформена на каскадни къдрици и заложи на доста оскъден грим. 

Това е поредният червен килим, на който Зендая прикова погледите към себе си. Само няколко дни по-рано тя и Тимъти Шаламе се появиха в еднакви гащеризони за премиерата на „Дюн“ в Сеул, Южна Корея. Актьорите, които са добри приятели в реалния живот, се облякоха в допълващи се кожени тоалети от местния дизайнер Джун Джи, показвайки подкрепа към южнокорейската мода. 

Зендая облече прасковен гащеризон, комбиниран с токчета в същия цвят на Christian Louboutin, докато 28-годишният Шаламе заложи на сив тоалет със сиви обувки. Двамата дори се координираха в носенето на аксесоари, избирайки само по едно сребърно колие. 

Зендая и

Снимка: Getty Images

По време на интервю след премиерата на филма, Тимъти заяви, че идеята за еднаквите тоалети е дошла от дизайнера на Зендая

„Смятам, че е чудесно да подкрепяме местните дизайнери. Това беше красива идея на Лау, но ние благодарим на Джун Джи за възможността да носим красивите му дрехи“, каза Шаламе за корейския Vogue. 

Зендая и

Снимка: Getty Images

От своя страна, Роуч заяви, че се чувства повече от щастлив, виждайки как двама приятели блестят заедно на червения килим в допълващи се тоалети. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари