IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребека Фъргюсън сложи на врата си кучешки вериги вместо колиета

1 март 2024 12 30

Съпругът на актрисата ги е закупил от зоомагазин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чували сме, че актьорите са доста креативни и могат да измислят нещо интересно във всяка ситуация, но мислихме, че това се отнася само до работата им на екран. Ребека Фъргюсън обаче показа, че тя може да бъде иновативна и в модния отдел, разбира се, с помощта на най-близкия си човек – съпруга ѝ Рой. 

За последната изява на Фъргюсън на червения килим преди премиерата на „Дюн: Втора част“, 40-годишната актриса говори открито пред Harper's Bazaar за последния детайл в тоалета ѝ, който бил поставен буквално минути преди изявата ѝ. Идеята идва от съпруга ѝ, който лично закупува допълненията от близкия зоомагазин. 

Говорейки пред списанието за интервю, публикувано в четвъртък, Фъргюсън каза, че тя и стилистът ѝ Том Еребоут са избрали готик визия от дизайнера Оливие Тейскенс за премиерата на 25 февруари в Ню Йорк. Съпругът ѝ обаче имал идея как да подобри изцяло черната визия, включваща мрежести ръкави и крачоли. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rex (@rebecca_ferguson)

Фъргюсън обяснява, че е допълнила тоалета с високи ботуши на ток и няколко кучешки вериги, които съпругът ѝ Рой закупува от близкия зоомагазин. Завършвайки визията със смело червено червило и пусната коса, актрисата се пошегува, че може да бъде наричана „Мадона на наркотици“

„Сега съм дори по-готик. По-скандинавски стил имам“, казва шведската звезда. Тя допълва, че никога не е била типичната дама с пухкаво лице и перфектен грим.. „Това просто не съм аз“, категорична е Фъргюсън. 

Визията ѝ в Ню Йорк е завой на 180 градуса от тази, която виждаме в „Дюн“. В първата и втората част на поредицата Фъргюсън играе лейди Джесика, която е майка на Пол Атреидски (Тимъти Шаламе). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rex (@rebecca_ferguson)

„Мисля, че за мен беше добре просто да счупя оковите, да се освободя и да не мисля за мнението на другите. Ще бъда напълно различна и ще покажа съвсем различна визия от тази на екрана. Имайки свободата и платформата да го направя, защо не“, казва Ребека за черния си стил. 

През 2021 година актрисата разказва малко повече за героинята си, описвайки я като жена, която не трябва винаги да бъде начело. „Тя е толкова силна, че понякога думите са в разрез с действията ѝ. Има спокойствие, което излъчва. Научих се да правя много медитация и да дишам правилно“, казва Фъргюсън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rex (@rebecca_ferguson)

Малко по-рано през седмицата, когато даваше интервю, Ребека разкри, че ѝ е било крещяно от неин известен колега. Тя го описа като „агресивен тъпак“ който се издразнил, защото не можел да си направи правилно сцената. 

Зендая впечатли с две безупречни визии на премиерата на „Дюн“ в Париж

„Мисля, че се насочи към мен, защото бях неуверена и уязвима. Но тъй като той беше много известен, никой не ме подкрепи. Никой не застана зад мен. И се разплаках, докато напуснах снимачната площадка“, казва Фъргюсън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rex (@rebecca_ferguson)

Тя отказа да назове човека по име, но отрече да става въпрос за колегите ѝ Том Круз и Хю Джакмън, с които работи съответно по „Мисията невъзможна“ и „Най-великият шоумен“. 

„Дюн: Втора част“ вече е в кината. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари