IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетта на Calvin Klein – семпла, стилна и неостаряваща

21 март 2024 16 30

Новата колекция на бранда демонстрира стил от 90-те, пречупен през модерната визия на наши дни

Снимка: Мерт Алас за Calvin Klein

Снимка: Мерт Алас за Calvin Klein

Ако има едно нещо, за което нямам търпение в следващите дни, това е да изкрещя с цяло гърло „Сбогом, зима! Добре дошла, пролет“. Колкото и красиви пейзажни картини да рисува снегът, няма нищо по-добро от събуждането на природата, осигуряваща ни нови хоризонти и възможности за постигане на целите и мечтите си. А какъв по-добър начин да посрещнем пролетта от едно смислено и практично пазаруване на нови дрехи, които не само ще бъдат подходящи за тази, но и за следващите години. 

Устойчивата мода набира все по-голяма популярност и има защо. Освен че все повече хора започват да мислят за природата и как всяка една индустрия ѝ влияе, дизайнерите се завръщат към миналото и се гмуркат в архивите на своите марки, за да се вдъхновят за новите си колекции. Казват, че миналото не трябва да се повтаря, но това по никакъв начин не важи за мода. Всъщност, тук е точно обратното – десетилетията преди нас са идеалното място, от което да черпим идеи, които да адаптираме към наши дни, създавайки нещо, което се е доказало във времето и същевременно попада точно в настоящите тенденции

Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

И когато говорим за устойчива мода, доказала се във времето, няма по-добър пример от Calvin Klein. Само при споменаването на името, умът ви със сигурност си е представил класическите дънки, които са се превърнали в емблематична част от портфолиото на марката. Тук няма да видите натруфеност, екстравагантност или твърде ярки детайли и цветове. Всичко се върти около семплия дизайн, стила и неостаряващите тенденции на синия деним, който е както лесен за носене, така и адаптивен към всеки личен стил. 

За колекцията си пролет-лято 2024 от Calvin Klein не изневеряват на себе си и следват философията „по-малкото е повече“. Вдъхновявайки се от 90-те години, дизайнерите залагат на минималистични стилове, които се открояват с елегантност и неповторимост. И ако трябва да говорим с думите на днешното поколение, спокойно бихме казали, че колекцията се вписва идеално в т. нар. „тих лукс“. Тази мода включва в себе си дрехи и аксесоари, които са достатъчно елегантни, за да показват високо ниво, но в същото време не са претрупани с огромни лога или картинки. 

В Calvin Klein определено знаят как да вървят по границата на минималистичното, придавайки на думата съвсем ново значение. Ако досега сте си мислили, че минимализмът е свързан с липса на вкус, то помислете отново. Всъщност в последните години се залага все повече на този тип обличане, който включва в себе си изчистени модели, класически силуети и безвременни стилове, които могат да ви вършат работа години наред. 

Calvin Klein

Снимка: Calvin Klein

За да докажат способността си, че могат да съчетават минало и настояще, новата колекция на Calvin Klein, вдъхновена от 90-те, е моделирана от любимците на младото поколение JungKook и JENNIE. И двамата носят емблематичния за марката деним, а снимките са направени от фотографа Мерт Алас както в черно-бял, така и в цветен вариант. 

На фона на гарата Гранд Сентръл в Ню Йорк, която феновете на „Клюкарката“ могат да познаят само по осветлението, JungKook демонстрира увереност в новите модели на Calvin Klein. От своя страна, JENNIE за пореден път доказва, че е един от най-сексапилните модели на марката, позирайки както по бельо, така и облечена с емблематичното дънково яке и дънки на Calvin.

Jennie Calvin

Снимка: Мерт Алас за Calvin Klein

Избирането на млади модели, символи на днешното време, и поставяйки ги в исторически сгради, като Гранд Сентъл, не е случаен избор. Тук отново се акцентира как новата колекция придава доза младежка енергия към емблематичните за всеки гардероб дрехи, показвайки минималистичната, но елегантна и стилна визия на Calvin Klein. И докато повечето марки разчитат на флорални дизайни, ярки цветове и пастелни нюанси за пролетта, новата колекция на американския лейбъл залага на неутралните цветове, които правят още по-лесно включването на дрехите във всеки един гардероб. 

И докато JungKook и JENNIE вече са познати на феновете на Calvin Klein, новото лице в пролетно-лятната им колекция е Камила Мороне. След като се сдоби с първата си номинация за „Еми“ тази година, моделката може да се похвали и с прекрасна фотосесия от Джош Олинс. Носейки емблематичните за марката дизайни – деним и бяла риза – Мороне доказва защо бъдещето ѝ в модата е обречено на успех.

Камила Мороне

Снимка: Джош Олинс за Calvin Klein

Като пионери в модата, Calvin Klein винаги търсят начин да се подобрят и да покажат на света, че дрехата е начин да изразяваш себе си и не трябва да бъде ограничаваща. Именно затова новата колекция пролет-лято 2024 включва силуети, прилягащи перфектно към всяка форма на тялото

И разбира се, нито един тоалет не е завършен без наличието на стилен аксесоар. Тук отново виждаме неутралната гама като централна тема, а липсата на излишни детайли създава комфорт и увереност. Функционалността и лекотата са поставени на преден план, осигурявайки на всеки от нас необходимото удобство и практичност, дори в най-натоварения ден.

JungKook Calvin

Снимка: Мерт Алас за Calvin Klein

Новата колекция пролет-лято 2024 на Calvin Klein е глътката свежест, от която се нуждае всеки гардероб след тежката зима. Без излишни детайли, фокусирана изцяло върху стила и елегантността, тя създава онези комфорт и елегантност, за които сме мечтали цял живот. 

Колекцията на Calvin Klein за сезон пролет 2024 е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в Serdika Center и Paradise Center. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 1 месец )