IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спортни маратонки от модния подиум

5 февруари 2015 07 01

Puma в трета колаборация с McQ

Снимка: Puma

Снимка: Puma

Спортните изделия, маркирани с емблематични белези на едни от най-известните модни къщи в бранша вече определено не са новост.

Проследихме с интерес колекциите на Alexander Wang с H&M, Adidas и Mary Katrantzou, Adidas by Stella McCartney и други.

Определено не е изненада сливането на иконичните кодове на две марки, творящи в съвсем различни стилове.

За трети пореден път Puma създават специална колекция за пролет-лято 2015 в колаборация с McQ. Предложенията са издържани в широкото разнообразие от цветове, метални текстури и орнаменти, поставени върху класически модели маратонки.

 

Специален акцент е поставен върху завършващите детайли от светещи в тъмното материали, „дишащи“ материи и висококачествена кожа.

Контрастната палитра внася точно това модерно течение на сезона, което определено си заслужава чакането.

Графичните принтове черпят своето вдъхновение от характерния почерк на Alexander McQueen за ексцентричност, материализирана с метални отблясъци в сребърно и неоново оранжево.

Представянето на колекцията на Puma маркира една изключително важна промяна за марката – смяната на креативния директор.

На престижната позиция в насока женски предложения застава певицата Риана, която ще се присъедини към имена като Юсеин Болт и Марио Балотели като посланик на Puma.

Колекцията за пролет-лято 2015 на Puma и McQ ще бъде достъпна за продажба от 7 февруари тази година. Можете да видите новите предложения в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари