IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модните икони във факти

25 октомври 2015 11 00

Най-любопитното от известните лица

Грейс Кели, Снимка: dosesofgrace.tumblr

Грейс Кели, Снимка: dosesofgrace.tumblr

Когато става въпрос за модни икони, сякаш информацията за тях никога не ни стига.

Начинът, по който комбинират дрехите си, аксесоарите и техните прословути фрази и цитати са огромното вдъхновение за жените по цял свят.

Именно поради тази причина, всяка една доза с непознати, малко известни и любопитни моменти около техните личности винаги е добре дошла.

Ако усещате нещата по същия начин, то със сигурност ще се зарадвате да разберете още нещо за имена като Кейт Мос, Бриджит Бардо, Мерилин Монро и други.

За да не губим повече време, представяме ексклузивни факти около дамите, които до ден днешен остават най-известните икони в света.

1. Кейт Мос

Супермоделът, който продължава да бъде сред актуалните лица на модната индустрия, консумира средно между 10 и 15 чаши чай на ден.

Снимка: Vogue

2. Бриджит Бардо

В момента Бриджит Бардо е сред най-известните дами, които защитават правата на животните. В миналото актрисата е имала навика да приютява бездомни животни от улицата в своите хотелски стаи, докато е участвала в различни филми.

Снимка: brigittebardot.canalblog

3. Одри Хепбърн

Емблематичната красота на актрисата е вдъхновение и модел за подражание на няколко поколения жени. В миналото, преди да стартира бляскавата си филмова кариера, Одри Хепбърн е била обучена стоматологична асистентка.

Снимка: audreysworld.tumblr

4. Джаки Кенеди (Онасис)

Съпругата на президента Джон Кенеди и след това на милионера Аристотел Онасис е била назначена като младши редактор във Vogue когато е едва на 21 години. Разбира се, Джаки напуска малко след като получава работата.

Снимка: jackie-kennedy.blogspot

5. Грейс Кели

Принцесата на Монако е първата актриса, чието име се изписва върху пощенска марка.

Снимка: dosesofgrace.tumblr

6. Мерилин Монро

Сексапилната блондинка е работила като парашутен инспектор по времето на Втората световна война.

Снимка: withlovemarilynmonroe.tumblr

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари