Доменико Долче и Стефано Габана безспорно са едни от най-креативните дизайнери, които многократно са доказвали, че няма граници за тях.
Дуото изненада своите почитатели след като миналата година покориха сферата на бялата техника и представиха в колаборация със Smeg хладилник с техен дизайн.
Изделието бе с ръчно изработени върху него лимони, колесници, средновековни рицари, бойни сцени, флорални и други елементи.
Новата колекция от кухненски потреби отново е в партньорство с италианската компания и съдържа красиви и цветни изстисквачки за сок, тостери, кафемашини, блендери, миксери и други.
Всички те са покрити с флорални принтове, листа, лимони, праскови, череши и други елементи, част от архивите и емблематичния почерк на Доменико Долче и Стефано Габана.
Дали наследството на Dolce & Gabbana често включва традиционната храна? Със сигурност.
Как изглеждат кухненските уреди, минали през ръцете на двамата дизайнери – можете да разгледате в нашата галерия.














България е епицентър на бури с мълнии в Европа: 450 000 за месец
Най-голямата паяжина в света е открита в Серната пещера
James Webb открива следи от първите гигантски звезди
Американски физик за възможността 3I/ATLAS да има извънземен произход
Втора мощна слънчева експлозия за денонощие
Краят на хегемонията наближава: Лудогорец е посмешище, а Левски лети
Тоталният срив на Лудогорец: Разградчани удариха невиждано дъно
Защо Левски е толкова силен?
ВИДЕО: Арда - Левски
Милена Аврамова за филма „Рожден ден“: Вселената започва да работи, когато правиш нещо хубаво
Лесни трикове за намаляване на кортизола
Спектакълът „В зеницата на самотата“ на Диана Досева ще бъде представен на Фестивала на авторския театър
От хип-хоп клубовете в Харлем до подиумите на Висшата мода – историята на streetwear стила
Гъбична инфекция на половия член – какво представлява и защо се появява?
УМБАЛ „Лозенец“ стартира кампанията „Мовембър 2025“ в подкрепа на мъжкото здраве
Само 40% от българите водят здравословен начин на живот, показва голямо здравно проучване
Какво е наследствена непоносимост към фруктоза?
Остави коментар