IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми в рая? Любовта на Брадли и Ирина гасне

13 октомври 2018 09 30

Шейк искала да купонясва, Купър се отдал на духовното

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Брадли Купър и Ирина Шейк изглежда имат сериозни проблеми във връзката си. Преди дни папараци на PageSix ги уловиха на вечеря в Тайм Уорнър Център, където според очевидци двамата почти не си разменили дума и се гледали кисело цялата вечер. Източник разкри пред медията, че това не е било моментно състояние, а че светската двойка има по-сериозни драми.

„Двамата са се раздалечили и това е така от месеци. Брадли най-накрая е трезвен и се е фокусирал върху кариерата си, а Ирина иска постоянно да излиза. Тя дори замина сама за Ибиса, за да купонясва с фотографите Мерт Алас и Маркус Пиджът“, коментира източник пред медията.

Докато Шейк използвала всяка възможност за парти и публичност, Брадли бил на съвсем друга вълна.

„Той мрази да се показва в пресата и не харесва образа, който медиите са му изградили. Много се дразни и избягва да отговаря на лични въпроси“, разкри близък до звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

точица ( преди 5 години )
До Анонимен: с 11 години по-млада. не виждам какъв е проблема в това, а до това каква е причината за раздялата им си е тяхна работа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 5 години )
Ne vyrvam Mr.Kupper da zareje 30 godini po-mladata si polovinka-za koyto i da edruga madama,bilo to dori Ladi Gaga...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар