IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид: Палестинските корени обогатиха живота ми

17 март 2019 13 00

Супермоделът на корицата на Vogue Arabia

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Джиджи Хадид беляза началото на едно ново поколение супермодели в модната индустрия.

Често наричана „момичето на Instagram“, тя даде старт на вълната млади лица, чиято професия е пряко обвързана с дигитализацията в световен план.

Още по-интересно е, че в кръвта ѝ има палестински корени, което я направи още по-екзотична и искана от големите модни къщи.

Джиджи Хадид е дъщеря на модела Йоланда Хадид и палестинският имотен бизнесмен Мохамед Хадид, а през март е и на корицата на юбилейното издание на Vogue Arabia.

Макар да е дъщеря на модел, животът ѝ не протича точно така, както се очаква.

„Когато бях малка, позирах като модел, но майка ми умишлено ме спря преди това да се превърне в работа“, споделя Джиджи в интервюто.

През февруари 2014 прави своя дебют като модел за Desigual. Оттогава животът ѝ се променя изцяло и до днес, когато е дефилирала за повечето световни модни брандове.

За своите корени тя споделя: „Това, че съм полупалестинка обогати много живота ми. Винаги съм смятала, че децата със смесена кръв имат една двойственост в живота, която е уникална. Мисля, че извън очевидното, като това да израснеш с любов към арабската кухня и традиции, да съм полуарабка ми повлия да съм открита“.

Най-доброто от фотосесията можете да видите в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )