IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българин направи тоалет за Джей Ло

12 април 2019 08 40

Тя го носи в най-новия си клип

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Преди броени дни Дженифър Лопес пусна най-новия си клип – към песента „Medicine“. Както винаги, и този път тя не изневери на стила си и смени няколко визии в него. Видеото бързо набра популярност.

Оказва се, че българин е автор на един от тоалетите в него, съобщава „Монитор“. Живомир Домусчиев, който твори предимно в Лондон, е изработил бяла рокля от пластмаса за латино дивата.

Цялото видео на Джей Ло е решено в белия цвят.

Освен за бъдещата съпруга на Алекс Родригес, родният дизайнер е правил тоалети и за други известни личности като Кристина Агилера и Ники Минаж. Нашата рапърка Гери-Никол е единствената българка, която е носела негов тоалет.

В момента Живомир Домусчиев е моден редактор на Infringe Magazine. Той е завършил Лондонския колеж по мода, като предимно твори с PVC материали. Определя стила си като „чисто скулптурен израз около женската форма“.

„Ужасно важно е постоянно да оспорваш сам себе си и да опитваш нови неща. И още по-важното – трябва да си наистина фокусиран върху целите си. „Никога не спирай да създаваш“ – е моят девиз“, казва дизайнерът.

Тоалетът от PVC, дело на Живомир Домусчиев/ Instagram

Четете още:

Българска дизайнерка със свой модел във „Vogue“

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари