IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фестивалът в Кан: 5 забележителни жени

15 май 2019 12 00

Модният блясък на звездите

Джулиан Мур; Снимка: Reuters

Джулиан Мур; Снимка: Reuters

Фестивалът в Кан със сигурност е едно от най-забележителните събития на годината. Червеният килим всяка година представя холивудски знаменитости и звезди от музикалния и модния бранш в най-блестящите и актуални тенденции за сезона.

Откриващата церемония за 2019 започна с премиерата на „The Dead Don't Die“, а актьорският състав на филма, сред които Селена Гомес и Адам Драйвър, имаха честта първи да минат по червения килим.

Разбира се, церемонията се открои с множество от най-любимите световни звезди, а кои дами сред тях се откроиха със забележителни тоалети – вижте тук.

Селена Гомес

Звездата от „The Dead Don't Die“ се появи на червения килим в рокля от две части на Louis Vuitton в бяло, завършена с масивно колие на Bulgari. Много от модните критици сравниха Селена Гомес с Мадона и един от нейните тоалети, останали в историята, изработен в същите компоненти. Сексапилният елемент не бе подминат от певицата, която заложи на дълбока цепка и открито деколте.

Роми Стридж

Фестивалът в Кан далеч не се отбелязва само и единствено с присъствието на звезди от киното. Роми Стридж също мина по червения килим в рокля на Etro, описваща всяка една извивка от перфектното тяло на супермодела. Разбира се, деколтето и дълбоката цепка привлякоха вниманието, а бродериите в дантела внесоха допълнително усещане за нежност.

Алесандра Амброзио

Още една звезда от модната индустрия заблестя в Кан. Ангелът на Victoria's Secret се появи в дълга феерична бяла рокля на Ralph & Russo Couture, а асиметричната горна част постави акцент върху масивните блестящи обеци.

Разбира се, дълбоката цепка в тоалета бе подчертана с многобройни инкрустации от кристали и пера, фокусиращи се върху цялостното усещане за лекота в тоалета.

Джулиан Мур

Забележителната актриса многократно е доказвала, че умее да жонглира с модните тенденции така, че винаги да бъде в последните актуални течения, но и да ги съобрази с това, което ѝ отива. Така огнената коса на Джулиан Мур често контрастира на различни нюанси в зелено, като тазгодишното издание на фестивала в Кан не е изключение. Актрисата се спря на рокля на Dior Haute Couture с открито деколте тип „лодка“.

Ева Лонгория

След като роди, Ева Лонгория успя за кратко време да върне перфектната си форма и точно навреме за Фестивала в Кан 2019.

Актрисата се появи в предизвикателна рокля на Alberta Ferretti в бледорозов сатен, комбиниран с актуални метални акценти в асиметрична композиция в горната част. Дължината на роклята още повече акцентира на дълбоката цепка, а Ева Лонгория не изневери на своя сексапил.

Снимки: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари