IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Best seller: Чантата с наръчник за грабеж

30 юли 2019 14 30

Новият модел на Off White

Снимка: Off White

Снимка: Off White

Какъв е един от най-големите страхове на жените? Никой не знае, но със сигурност да не ги ограбят заради любимата им чанта е един от тях.

Иронично, от Off White създават модел чанта, който приканва точно към това.

Чантата представлява бяла основа, върху която като с черен маркер ръчно е изписано ръководство относно това какво съдържание носим и как да я отворим.

Стрелка от катарамата води до надпис: „Завърти, за да отвориш“, а ако се чудите какво има в чантата, можете да погледнете долния надпис, който гласи: „Вътре има пари“.

Тенденцията за брандиране на лога и монограми на модните къщи като че е иронизирана с надпис: „Лого“, където се предполага, че трябва да бъде поставено то.

Моделът доста наподобява скица на това как евентуално бихме създали един модел чанта и именно в това е креативността на дизайнерите.

Цялото това удоволствие струва 988 евро, срещу които получавате истински дизайнерски шедьовър, пропит с изключително чувство за хумор.

Ако тенденцията е точно за вас и искате възможно най-скоро да поставите инициалите си върху горещ моден аксесоар или просто да се сдобиете с дръзка чанта, с която да привличате всички погледи – вземете ги с А1 Кредитна карта. Как? Вижте повече тук.

Харесва ли ви този модел чанта?

 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари