IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс дебютира с рокля за всяко тяло

31 юли 2019 07 30

Тя представи продукта си в ново видео

Instagram

Instagram

Серина Уилямс добави нов артикул към своята модна линия. Преди броени дни тенис звездата представи своята червена рокля, която пасва на дами от различни размери.

Спортистката направи дебюта си с видео в Instagram. В него тя рекламира дрехата заедно с още шест жени – от слаби до по-закръглени. Всички те са с червената рокля.

„Създадох Twist Front Dress за всички и за всяко тяло“, обяснява Уилямс. По думите ѝ, хората не бива да се обличат „като по калъп“, защото всеки от тях е различен.

„Всички ние сме различни, имаме различни характери, имаме различни черти. Всички изглеждаме различно и трябва да покажем нашата индивидуалност“, посочва звездата.

Серина Уилямс пуска своя модна линия

В клипа Уилямс разговаря с другите жени, носещи нейната рокля, за да разбере как се чувстват и дали тя им е удобна. Те посочват, че дължината им харесва, а деколтето е направено както за по-голям, така и за дами с по-малък бюст.

Серина Уилямс в златно: „Никога не ми е било лесно“

Червеното е само един от цветовете, които начинаещата дизайнерка е използвала за капсулната си колекция от 12 части. „Тя е вдъхновена от силата и женствеността“, обяснява Серина, според която всяка жена трябва да притежава и двете качества.

Източник: Серина Уилямс/Instagram

Роклята на Серина Уилямс струва 120 долара, като се предлага в от XS до 3XL. Броени дни след пускането ѝ на пазара, голяма част от някои размери вече са разпродадени.

Серина Уилямс: Дрехите ми са с високо качество

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари