IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Чехли на токче

2 август 2019 11 30

Ким Кардашян въведе нова лятна мода

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Няма по-ясен знак, че лятото е дошло от обуването на чехли и сандали. Независимо дали сте на морето или се печете под жаркото градско слънце, все някъде ще видите човек, който е обул един от двата вида обувки. Какво обаче да правите, когато работата ви изисква да сте елегантни, а тялото ви крещи от жега? 

Кланът Кардашян-Дженър има решение за вас. Много просто – чехли с токче. Кендъл Дженър се появи с такъв вид обувки на ваканцията си на остров Миконос в Гърция, където отморява преди натоварения си моден график, започващ през септември. И макар през повечето време, папараците да дебнат за по-пикантни снимки, друго модно решение впечатли феновете на звездата. 

Тя се появи с чехли, които бяха повдигнати от токче. Дженър явно е взела пример от сестра си – Ким Кардашян, която се появи с такъв вид обувки още през юни месец. Съпругата на Кание Уест явно се чувства доста удобно по този начин, тъй като беше забелязана да съчетава чехлите с няколко различни тоалета. Разбира се, Ким не е открила топлата вода, тъй като чехлите с токче се появяват още през 1990-а.

 

 

Фактът, че не се задържа много, говори ясно за предпочитанията на потребителите. Днес обаче социалните мрежи могат да превърнат един продукт в сензация, чисто и просто, защото някоя звезда го носи. В случая с клана Кардашян-Дженър, няма да е за първи път да въведат нова мода сред феновете си  да предизвикат истерия по магазините.

Явно носталгията по миналото обаче се засилва през последните години, тъй като много модни марки и дизайнери започват да черпят вдъхновение точно от тези времена. Резултатите се движат между харесване и заклеймяване и по-скоро, производителите се надяват да се харесат на някоя известна личност, която да ги промотира сред феновете си.

 

 

 

Големият въпрос обаче с чехлите на Ким Кардашян е дали тази нова стара мода ще се задържи дълго, или ще остане в историята като „грозните обувки на лято 2019-а“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари