IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оскъдни долнища, флорални мотиви... Какви бански предпочитат звездите?

17 август 2019 08 00

Някои заложиха на спортните модели

Instagram

Instagram

Лятото е към своя край и много хора искат да се възползват максимално от хубавото време до края на август. През този сезон много жени заложиха на класически бански, спортни модели, долнища с висока талия, връзки, къдрички и животински принтове.

Много световноизвестни личности диктуваха модата в банските със своя избор за лято 2019. Публикувайки от почивките си, някои звезди не пропуснаха да акцентират на това с какво са решили да покажат или прикрият прелестите си.

Ето няколко популярни дами и моделите бански, които избраха за своя морски релакс:

Кейт Хъдсън

Kate Hudson/Instagram

Младата майка показа, че е успяла да влезе във форма след раждането на дъщеричката си като се появи с яркочервен спортен бански. Тя сподели снимка в Instagram, на която празнува рождения ден на своята гримьорка.

Актрисата изглежда страхотно в яркочервен бански от две части, като горнището е тип спортен сутиен без подплънки, а долнището е доста изрязано.

Кайли Дженър

Kylie Jenner/Instagram

По време на своята круизна обиколка по случай 22-ия ѝ рожден ден, младата милиардерка сменя серия от бански. Най-вероятно тя не се притеснява от това, че ще има много разлики.

Идеалният бански според формата на тялото

Риалити звездата си направи фотосесия с бански във флорални мотиви в две части. Тя си е купила шалче със същите цветя, което е вързала на кръста си.

Kylie Jenner/Instagram

Въпреки по-големият размер на задните ѝ части, Дженър няма никакъв проблем да носи изрязани долнища. Друга снимка от палубата на яхтата я показва как тя се препича в оскъден бански в синьо. Явно тя много обича половинките, защото има подобни в неоновозелено.

Ева Лонгория

Eva Longoria/Instagram

Още една майка, която изглежда превъзходно и никой не може да каже, че преди няколко месеца е родила. Красивата актриса има страхотно тяло и не го крие с цели бански. Тя често споделя снимки с модел в бяло от две части.

Криси Тейгън

Crissy Teigen/Instagram

Съпругата на Джон Леджънд, която трудно свали излишните килограми след появата на сина ѝ Майлс, също е заложила на белия цвят. Тя показа, че е успяла да се раздели с целулита и паласките след като публикува снимка в Instagram, на която е със секси цял бански. Той е с V-образно деколте, изрязан гръб, при това без банели.

София Вергара

Sofia Vergara/Instagram

Типично за стила на латино актрисата, тя се похвали с цял бански с тигров принт. Той е на Dolce & Gabbana и описва идеално талията ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )