IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на модата в Милано: Дяволът е в Prada...и в детайлите

19 септември 2019 17 30

Предложенията на модната къща за пролет-лято 2020

Снимка: Reuters

Дяволът е в детайлите. След това Дяволът носи Prada. А колекцията за пролет-лято 2020 е съсредоточена изцяло върху тяхната сила – детайлите на Prada.

Колекцията за пролет-лято 2020 на модната къща предлага елегантност и нито повече, нито по-малко. Концепцията за „нищо излишно и нищо в повече“ работи с пълна сила за модната къща, която този сезон черпи ретро вдъхновенията си от 50-те и 70-те.

Цялостната линия предлага в основата си компоненти, без които не можем, един от които е сакото. Ще го носим двулицево и в значително по-дълъг от класическия вариант.

Акцентът върху талията ще бъде поставен чрез нежното обгръщане на мек колан, а прозрачните ефекти на дрехите ще ни вдъхнат този кураж да бъдем жени, от който понякога имаме нужда.

Бродирана кожа, меки и феерични материи създават красивия и елегантен летен гардероб на съвременната и модерна жена.

Къде е Дяволът в колекцията? Освен в Prada – в истинския контраст на материите, които вдъхват нов живот на класическия силует.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Lookel.ru ( преди 3 години )
Дяволът е в детайлите. След това Дяволът носи Prada. А колекцията за пролет-лято 2020 е съсредоточена изцяло върху тяхната сила детайлите на Prada.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Имаше някога мода а ( преди 4 години )
Пълна ***!Няма стил,а за класа да не говорим.Дрехи за племената в Африка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар