IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Комедиантката от ревюто на Chanel обвини Джиджи Хадид в грубиянство

3 октомври 2019 17 30

Мари Бенолиел изживя своите 5 минути слава

Снимка: Instagram

Модното ревю на Chanel по време на Седмицата на модата в Париж беше белязано от неочакван гост. Към моделите се присъедини и Мари Бенолиел, която се подвизава като комедиантка. Разбира се, тя не беше посрещната с овации нито от участничките, нито от публиката.

Най-радикално беше поведението на Джиджи Хадид, която наблюдаваше Бенолиел в продължение на няколко минути и след това я ескортира извън сградата. Комедиантката призна, че целта ѝ била само да забавлява хората, но никой не се смееше.

Chanel

Снимка: Reuters

В интервю за The New York Times, тя споделя, че модната индустрия се е взела много насериозно. „Все пак говорим за дрехи. Трябва да има радост, да се забавляваме и да караме хората да се усмихват“, казва Бенолиел.

По нейно мнение, в днешни дни, модата прави хората по-скоро да се държат надуто и претенциозно, а не да се чувстват по-добре. Бенолиел разяснява, че е набелязала шоуто на Chanel за своите 5 минути слава, защото „марката е най-престижната в бизнеса“.

Chanel

Снимка: Reuters

„Исках да изляза на подиума, за да оставя своя отпечатък и да кажа „да, това е важно, това е изкуство, но то може и да бъде забавно“. Това не е първият път, в който Бенолиел се качва неканена на сцената. Само няколко дни преди Chanel, тя се разхожда и с моделите на марката Etam.

Относно тоалета, който е избрала за повода, комедиантката признава, че е взела един от тези на майка ѝ. Той е бил специално избран, тъй като е минала колекция на Chanel и така охраната не е успяла да разпознае Бенолиел като просто гост.

Освен че се разходи по модната пътека, тя е искала и да запали цигара, но е била възпрепятствана. Моделът Джиджи Хадид се намесва повече от адекватно като в продължение на няколко минути наблюдава поведението на Бенолиел и най-накрая я отвежда извън сградата. Натрапницата не остава с добри впечатления от Хадид.

„Беше груба“, казва комедиантката. „След това, имаше три модела, които искаха да се бием. Не разбирах откъде идва тази агресия“. Въпреки това, Бенолиел признава, че е голям фен на Джиджи и би искала нещата между тях да се изгладят.

„Мисля, че сега вече можем да бъдем приятелки. Тя си помисли, че съм луда, което не е далеч от истината. Въобще даже не е далеч“, шегува се тя. Във връзка с инцидента, от Chanel обявиха, че присъствието на Бенолиел не е било планирано и никой от компанията не е знаел за намеренията ѝ.

Chanel

Снимка: Reuters

Не се знае дали Мари Бенолиел ще бъде обвинена в нещо, или дали с Джиджи Хадид наистина ще станат добри приятелки, но комедиантката трябва да бъде сигурна, че занапред охраната на всяко едно модно събитие ще внимава за нейното присъствие. 

Tialoto припомня: Виржини Виар – най-голямото оръжие на Chanel

The best: Висшата мода в Париж

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари