IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Завръщане към себе си: Анджелина Джоли

13 октомври 2019 15 00

Актрисата се появи на корицата на сп. Madame Figaro

Emmanuel Lubezki, Mafame Figaro Paris

„Не знам за съдбата, но съм сигурна, че съм в преход – едно завръщане към дома, към себе си. Истината е, че бях малко изгубена. Мисля, че това се случи в края на връзката ми с Брад и в процеса на раздялата“. Това заявява Анджелина Джоли в интервю за списание Madame Figaro. Малко след официалното представяне на филма „Maleficent: Mistress of Evil“, звездата говори откровено за майчинството и живота без Брад Пит.

Холивудската актриса, която се появи на корицата на изданието, е заснела провокативна фотосесия. Кадрите са направени от фотографа Емануел Любецки, за най-новата кампания на Guerlain.

Анджелина признава, че била съсипана след раздялата с мъжа си и не можела да се познае.

„Чувствах се толкова малка и незначителна, независимо, че не го показвах пред никого. Бях дълбоко наранена и тъжна. Борех се с това като с травма. Трябваше да преоткрия радостта от живота. Затова не мога да кажа, че не научих ценен урок. Напротив. Промяната е нещо хубаво, възможността отново да бъдеш щастлив трябва да те държи в трудните моменти. На това се опитвам да науча и децата си“, обяснява тя.

По думите на актрисата, дълго време след развода, тя не можела да излезе от омагьосания кръг, в който е попаднала. Сега вече осъзнала, че е настъпил идеалният момент за промяна.

Годината на Брад Пит

„В кампанията на Guerlain, в която участвах, просто се чудех какво се иска от мен, каква да бъда пред обектива. В крайна сметка открих отговора. И той беше, че отново искам да бъда такава, каквато винаги съм била. Затова няма да крия дивата си страна, а ще я изкарам наяве. Искам да се чувствам свободна отново“, посочва още Джоли.

Захара-Джоли Пит с дебют в бижутерийния бизнес

На един от кадрите холивудската звезда е гола, легнала във вана. Още от фотосесията може да видите в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари