IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диадеми с перли – отново на мода

10 ноември 2019 13 00

Трендът от 2000 г. се завръща

apricotlanedallas/Instagram

Перли в косите. Това е един от трендовете, характерен за стила през 2000 г., който ще бъде актуален през този сезон. Ако носите аксесоари за коса и обичате да ги сменяте, сега е времето да си купите нови. Магазините са пълни с най-различни ластици, фибички, шноли и диадеми с лъскавите топчета.

Диадемите са многофункционален аксесоар за всяка жена. Той може да бъде стилен акцент във вашата визия, както и идеалното средство за промяна на прическата и същевременно за прибиране назад на непокорните кичури коса. А какво по-хубаво от по-обемна „плюшена“ диадема с перли, която да съчетаете с новата си рокля от същата материя.

Тенденциите при аксесоарите от Седмица на модата в Ню Йорк

Въпреки че диадемите с възел и преплитане бяха най-модерни през 90-те, Блеър Уолдорф от „Gossip Girl“ върна славата им 10 години по-късно. Сега, ако разгледате дори обикновен магазин „За 1 лв.“, ще установите, че подобни диадеми, украсени от най-различни платове, са голям хит.

Най-търсени са диадемите с възел или без в цветовете бордо, пепел от рози и тъмносиньо. Всъщност, това са обикновени пластмасови диадеми, покрити с плат, който е украсен с асиметрични малки перлички. Те се продават на цени между 2,50 и 5 лв., зависи от качеството на продуктите, използвани за направата им. Могат да се носят както в ежедневието, така и за по-специални поводи.  

Много магазини на известни брандове предлагат най-различни дрехи, декорирани с перлички. Така например една жена може да си купи сладки деним дънки, чиито крачоли са със симпатичните топчета, както и пуловер с перлен акцент.  След това, за да завърши визията си и преди да стигне до касата, тя със сигурност ще си хареса диадема или друг аксесоар в същия стил.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Shop FloGo (@shopflogo) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари