IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни икони на BFA: Всеки може с малка черна рокля, майсторството е другаде

3 декември 2019 14 30

Кои звезди се откроиха на наградите?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вчера се състоя церемонията по награждаване на British Fashion Awards в Royal Albert Hall в Лондон.

На нея бяха отличени Наоми Кембъл и Джорджо Армани със специалните награди за цялостен принос и особени постижения, а наградата Urban Luxe взе Риана за своята марка Fenty, едва година след нейното създаване.

Освен множество награди, модното събитие не може да мине и без забележителни тенденции и модни икони.

Както често обичаме да казваме, модните икони не се създават, те са родени такива. Защото всеки може да облече класическата малка черна рокля, но истинското майсторство на модата се крие в креативността и умението да съчетаваш неща, които иначе не би ти минало и през ума.

В този ред на мисли – представяме ви модните икони на British Fashion Awards 2019.

Шайлийн Уудли и Лия Кебеде

Актрисата и супермоделът буквално приковаха погледите на червения килим, след като проявиха дързост и се решиха да се появят в пухкавите рокли на Moncler x Pierpaolo Piccoli. Моделите от колаборацията превзеха модните тенденции за сезона, комбинирайки в едно топлината на Moncler и безупречната мода на Пиерпаоло Пичоли, креативният директор на Valentino.

Moncler

Джулия Робъртс

Актрисата спечели модните критици с избора си на гащеризон на Armani. Макар решен в класическо черно, моделът определено е далеч от думата „класически“. Блестящите инкрустации превърнаха Джулия не само в актьорска вселена, но и в звездна и модна такава. Дълбокото деколте подчертава женствеността и допълва усмивката за милиони.

Джулия и

Адут Акеч

Супермоделът от Южен Судан се появи на червения килим така, както всяко малко момиче и млада жена мечтае. Забележителният тоалет е дело на Valentino и е дръзка комбинация от зелен цвят, органза елементи, голи рамене, дълбоко деколте и дълбока цепка. И ако съберете тези компоненти може би ще ви се стори твърде разголено, но ето и майсторството на модната къща – да създадеш от невъзможни за комбинация елементи истински шедьовър в модата.

Адут Акеч

Кейт Бланшет

Освен Джулия Робъртс, нейната колежка Кейт Бланшет също се спря на тоалет на Armani. Напълно в контраст на първата, Кейт се спира на сребристи тонове и „яка“ от органза и тюл, която се явява като рамка на красивото лице на актрисата. Никога пошла, никога твърде дръзка – Кейт знае силата на класиките и как да играе с тях така, че винаги да бъде актуална и модерна.

Кейт Бланшет

Наоми Кембъл

Супермоделът, който взе и голямата награда за цялостен принос, никога не остава незабелязан. Така и тази година, тя заложи на рокля на Alexander McQueen, в която метални цветя като че обгръщат перфектното ѝ тяло. Дръзкият тоалет разкрива перфектните форми на Наоми Кембъл с ефектни прозрачни елементи от тюл, преливащи в блестящи инкрустации по дължината.

Наоми Кембъл

Донатела Версаче

Каквото и да кажем за Донатела Версаче, все ще е малко. Дръзка, смела, умееща да експериментира и никога да не прави грешки с модата. За церемонията Донатела се спря на тоалет на Versace, което никак не ни изненадва. Вярна и последователна, тя облече неонов розов цвят с метални отблясъци в А-линеен силует с подчертани чашки в деколтето.

Донатела

Риана

Още преди да се появи на Met Gala и да спечели сърцето на милиони фенове с роклите на Giambatistta Valli, Риана доказа модния си вкус. На церемонията тя се появи в авторски тоалет на собствения си бранд, Fenty, решен в нежна мента. Освен перфектния избор за тоалет, особено обсъждани бяха слуховете, че певицата е бременна. Повод за това бе лекото коремче, което тя се опита да прикрие на няколко пъти.

Риана

Оливия Кулпо

Най-сексапилната жена на 2019, според списание „Максим“, се появи в забележителна рокля на Ralph and Russo. Тоалетът превърна красавицата в истинска принцеса, а цветният акцент допълни усещането за приказност, създадено чрез много обем и много, много тюл.

Оливия

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари