IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Beyonce: Децата промениха мисията ми в живота

10 декември 2019 14 30

Изпълнителката застава на корицата на ELLE

Снимка: Reuters

Снимка: Elle

Няма спор, че Бионсе е една от най-влиятелните жени в шоубизнеса. Родена през 1981 година в Тексас, тя става известна още през 1997-а с групата Destiny's Child, но само след три студийни албума формацията се разделя. През 2003 година, Бионсе издава и първия си самостоятелен албум „Dangerously in Love“, а сингълът „Crazy in Love“ се изкачва до върха на класацията в списание Billboard.

Изпълнителката влиза в историята като първата жена, спечелила 6 награди „Грами“ за една вечер. Бионсе е един от най-продаваните артисти на всички времена със своите над 100 млн. продадени копия като солов артист и още 60 млн. като част от Destiny's Child. Тя е най-номинираната жена в историята на наградите „Грами“ с общо 63 номинации, от които 23 се превръщат в победи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на

Също така е най-награждаваният солов артист на наградите на MTV с 24 победи като взима и наградата Michael Jackson Video Vanguard Awards. През 2014 година се превръща в най-високоплатения чернокож музикант, а списание „Forbes“ два пъти я поставя на върха на класацията си за „Най-влиятелни жени в шоубизнеса“.

Освен на музикалната сцена, Бионсе има успех и в личния си живот. Тя се омъжва за рапъра Jay-Z през 2008 година, с когото има 3 деца. През 2010-а пък изпълнителката прави модния си дебют на шоу на дизайнера Том Форд. Тази година тя озвучи Нала във филмовата адаптация на „Цар Лъв“ и издаде музикалния албум „The Lion King: The Gift“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на

Новото десетилетие ще започне за Бионсе като корица на Elle. Там тя говори за колаборацията си с гиганта Adidas и за трудните периоди в живота ѝ. Отговаря откровено на феновете, които задават въпросите си чрез социалните мрежи. Бионсе признава, че новата ѝ колекция ще е за всеки пол и стил. 

„Фокусирах се върху създаването на унисекс колекция от обувки и дрехи, защото виждах толкова много мъже, които носят моите дизайни. Оценявам красотата на дрехите за всеки пол и това, че вече се нарушават някои модни правила“, казва тя във Фейсбук. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на

Бионсе разкрива диетичния си режим

Бионсе зачеква и тема, която е много трудна за нея. На въпрос, свързан с огромния ѝ успех през последните години и защо не получава наградите, които заслужава, тя отговаря, че победата за нея вече е съвсем различно нещо.

„Абортът, който преживях, ме научи, че трябва първо да се погрижа за себе си преди да стана майка на друго човешко същество. След това се роди Блу и вече моята мисия стана много по-дълбока“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на

Фотошоп добавя Бионсе към актьорския състав на „Цар Лъв“

След дъщеря ѝ, на бял свят се появяват и близнаците Руми и Сир. Трите бременности променят тялото на изпълнителката, но тя признава, че постепенно е започнала да обича всяка извивка в себе си. „Децата и зрелостта ме научиха да превръщам визията си в най-важното нещо“, казва тя. Бионсе допълва, че истинската красота не е нещо, което се вижда с просто око. 

„Иска ми се повече хора да търсят красотата вътре в себе си, а не да се вглеждат в околните“.

Въпреки че има много задължения, изпълнителката се опитва да прекарва колкото се може повече време с децата си. „Оставям Блу на училище, водя Руми и Сир на различни дейности. Опитвам се да намеря и време за срещи със съпруга си или пък да сме вкъщи, за да вечеряме всички заедно.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce) на

Признава, че всичко това е доста трудно, тъй като има и компания, която ръководи, но не се мисли за нещо повече от другите майки. „Мисля, че това го прави всяка една работеща жена“. 

Хари и Меган се видяха с Бионсе на филмова премиера

Снимки от фотосесията на Бионсе за списание ELLE може да видите в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари