IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите модни кадри на 2019

25 декември 2019 13 30

Мода от годината

Дженифър Лопес в рокля на Versace; Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Краят на всяка година е времето за равносметки. Да обобщим какво се случи, да си припомним най-добрите моменти, най-лошите, най-запомнящите се и най-красивите.

Равносметката за 2019 година в моден аспект може да ни разкаже много.

През последните месеци видяхме изключителни модни събития, насладихме се на забележителни тенденции и сега е време да си припомним най-добрите моменти, като ви ги разкажем в кадри.

Представяме ви най-добрите модни кадри на 2019 и какво ни поднесе индустрията тази година.

Met Gala 2019

Безспорно едно от най-големите модни събития на годината е Met Gala. Всяка година Музей на изкуството„Метрополитън“ посреща известни личности, дизайнери и модни къщи на най-голямото благотворително събитие. Както често обичаме да казваме, на това събитие не можем да откроим най-добре или най-зле облечени, защото критерият е само един – най-креативно съобразено с темата, която всяка година е различна. Така 2019 година мина под знака на „Camp: Notes on Fashion“. Безспорно, тази година Лейди Гага събра всички погледи. Тя смени общо три тоалета на Brandon Maxwell и то само в рамките на преминаването по червения килим, създавайки своеобразно представление за гостите.

Met-Gala-2019

Последното ревю – изпращането на Карл Лагерфелд

Смъртта на Карл Лагерфелд бе едно от най-трагичните събития, които белязаха модната индустрия на 2019. Така особено емоционално бе ревюто с последната колекция, която Кайзер Карл създаде. Кара Делевин и други супермодели се разплакаха, докато дефилираха с колекция есен-зима 2019-2020 на Chanel.

Chanel-Karl-Lagerfeld

Дженифър Лопес в роклята на Versace

Две емблеми се завърнаха! Дженифър Лопес дефилира в леко модернизирана версия на иконичната рокля на Versace, заради която дори бе създадена опцията за търсене по снимка в Google. Бившата съпруга на Марк Антъни дефилира като гвоздей на ревюто на модната къща за колекция пролет-лято 2020 година. Събитието бе част от дефилетата на Седмица на модата в Милано и определено ни навя приятни спомени за миналото.

Дженифър-Лопес-Versace

Комедиантката, която нахлу на ревюто на Chanel

Този кадър на 2019 определено ще остане в историята. Комедиантката Мари Бенолиеле нахлу по време на ревю на Chanel и се разходи заедно със супермоделите по модния подиум. Облечена в костюм от туид, тя привлече вниманието на всички медии до момента, в който не се намеси Джиджи Хадид и не я ескортира далеч от модния подиум.

Chanel-woman

Да носиш къщата си

Един от забележителните модни акценти тази година бе представен по време на модното ревю на Dior за есен-зима 2019-2020 година. Мария Грация Кюри, креативният директор, прикова погледите със свое творение, което представляваше модел, носещ миникъща на ръце. Визията определено се превърна в хит в социалните мрежи, където бе споделяна многократно и създаде истински фурор.

Dior-2019

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари