IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Редакторите пазаруват: Топ 5 коледни пуловера

13 декември 2019 16 30

Обиколихме големите магазини и си избрахме коледни пуловери

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Точно в този момент вероятно вече имате идея на кого какво ще купите от близките си. Коледната украса, трапезата на Бъдни вечер, постните ястия – всичко е измислено и остава само едно – да облечете своя коледен пуловер.

Независимо дали имате такъв от минали години или не, не познаваме човек, на когото му е излишен още един празничен пуловер.

За целта, за да ви улесним, редакторите на Tialoto.bg се разходихме по магазините и селектирахме и избрахме за вас топ 5 коледни пуловера, които да внесат магията на Коледа и през 2019 година!

Най-класическият модел за Коледа

На първо място винаги търсим класическият коледен пуловер. Той обикновено е или с Дядо Коледа, или със снежен човек. В случая, открихме такъв в Mango и меко казано си го „заплюхме“. Този пуловер е с 3D шал и шапка, което само ще направи празника ни по-весел и уютен.

Mango

Веселият пуловер за Коледа

Другият ни абсолютен фаворит е пуловерът, който не е просто коледен, но и особено креативен! Открихме такъв в Pull and bear и със сигурност бяхме впечатлени. Роднините може и да не възприемат модерния прочит, но нищо не може да се замени от пингвин с очила и странна симбиоза между мечка с еленски рога и звънчета.

Pull-and-bear

Коледен пуловер с надписи

Тази година бяхме свидетели на модната тенденция, която доведе до мания с логата. Е, за Коледа нещата са малко по-различни, но тук влизат пуловерите с надписи. Надписът „All the jingle ladies” е с леко намигване към класическата песен, но е добър вариант да спазим традицията за Коледа. Открихме този пуловер в H&M.

HM

Марая Кери в коледен пуловер

Коледа не е същата, ако не звучи на макс Марая Кери. В случай, че няма да пуснете тази песен на repeat на вечеря, поне можете да внесете най-важния цитат от нея върху коледния си пуловер. В крайна сметка, кой не иска да се сбъднат желанията му? Открихме този пуловер в Luisa Via Roma.

LVR

Класиката среща Коледа

Има дами, които не обичат яркия червен цвят и им се иска хем да е коледен, хем да е семпъл. Това ни се стори много сложна задача, но открихме нейното решение в Marks and Spencer. Там има коледен пуловер, решен в черно и бяло, без да бъде лишен нито от коледните звезди, нито от уютните къщурки. Хем за офиса, хем за Коледа!

Marks-and-spencer

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари