IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов на червения килим: Двойките на „Златен глобус“

6 януари 2020 14 30

Част от звездите бяха подкрепени от най-важните си хора

Снимка: Reuters

Наградите „Златен глобус“ бяха раздадени снощи и Холивуд вече може да се готви за церемонията по връчването на „Оскар“. Дотогава обаче има доста време и затова имаме възможност да обърнем заслужено внимание на вчерашното шоу. Доста от любимците на публиката си тръгнаха със златната статуетка, но имаше и няколко изненади.

Този път церемонията се размина без скандали, а Рики Джарвис се представи добре като водещ за пети път. Някои от звездите обаче приковаха погледите още преди да е започнала самата церемония. Докато борбата в залата беше за златната статуетка, то на червения килим актьорите и актрисите се бореха за най-добра визия.

Снимка Ройтерс

Елън Дедженеръс и Порша де Роси. Снимка: Reuters

Едни заложиха да дойдат сами на церемонията, но пък други имаха нужда от подкрепата на най-близкия си човек. Никол Кидман, София Вергара, Том Ханкс, Елън Дедженеръс и още много звезди решиха да се появят с половинката си на червения килим. В нашата галерия вижте кои двойки успяха да уловят погледите преди церемонията на „Златен глобус“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари