IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тренд в аксесоарите – фибички с думи

23 януари 2020 14 40

Много жени носят послания в косите

Instagram

Аксесоарите с перли станаха истински хит в края на 2019-а. Наред с клипсовете, ластичките и шнолките с нежните топченца, които заляха пазара, все още актуални са и фибичките с думи.

Точно както в училище разделяхме косата си на път и слагахме по няколко фибички, сега те отново влизат в употреба, но носят със себе си популярни думи или конкретни послания.

„Blessed“, „love“, „queen“, „true“, „drama“, „badass“, „weed“, „hello“... Това са най-често срещаните думи, които може да видим по фибичките. От друга страна може да видите аксесоари с изрази като „I love you“, „I hate you“, „Shut up“, „Keep calm“ и други.

Диадеми с перли – отново на мода

На места се продават фиби с имената на зодиите – за любителите на астрологията, както и персонализирани – всеки може да избере буквите и да си изпише името.

Най-често самият надпис на фибите е формиран от блестящи камъчета. 

Ашли Греъм, Кайли Дженър, Ариана Гранде, са част от известните дами, които бяха забелязани да носят фиби с думи по време на техни светски изяви. 

Макар че трендът за аксесоари с послания вече е поостарял на Запад, у нас той тепърва навлиза заедно с другите разновидности на фиби и щипки, които се предлагат по магазините. 

Ето няколко вариации, които ще ви вдъхновят за по-нестандартна прическа с тези аксесоари: 

***

 


 

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари