IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденции в аксесоарите – фиби с нежни перлени нюанси

30 януари 2020 12 30

Покритието им прилича на някои естествени камъни

Instagram

Перли, перли и пак перли! След хитовите дрехи и аксесоари с малките топченца от миналата година, те отново са на мода. Но този път ще ги видим в нов прочит – различните им нюанси могат да бъдат забелязани по обемни фиби и шнолки.

Неведнъж сме казвали, че нежните розово-бежови тонове ще са актуални през 2020-а. Те ще красят както ноктите, така и косите на жените.

Всъщност тенденцията на нежните перлени нюанси идва от маникюрите. През последните няколко месеца тези, които наподобяват естествени камъни, са едни от най-предпочитаните от дамите. След ноктите, наподобяващи розов кварц или черупката на мида, е време да помислим и за подобни аксесоари, с които да ги съчетаем.

Диадеми с перли – отново на мода

Голяма част от фибите с перлени нюанси, които ще срещнете на пазара, са от типа „облечени“ – металната част е обвита от дебел слой пластмаса. А формата, в която се продават, е или квадратна, или със заострен връх.

Ако обичате по-бляскавите аксесоари, може да си купите от перлените фибички, в които има примеси на ситен брокат. 

Въпросните аксесоари могат да се комбинират и със фибички с бели перли, които също са доста търсени. 

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари