IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Втори път една рокля? Модните хитове от наградите БАФТА

3 февруари 2020 14 30

Знаменитостите и най-добрите тоалети

Снимка: Bgnes

Снимка: Bgnes

Началото на годината определено е белязано от много стил и вдъхновение, благодарение на многобройните забележителни събития.

Така няколко пъти ще видим любимите си звезди по червения килим, вълнуващи се дали ще получат престижна награда.

Непосредствено преди церемонията на наградите „Оскар“ се състоя 73-тата церемония за наградите БАФТА.

Събитието бе в „Роял Албърт Хол“ в Лондон, а темата, която беляза модните решения на знаменитостите бе вдъхването на нов живот на вече носени тоалети.

Защото определено прави впечатление, когато някоя знаменитост облече една рокля повече от веднъж, а в последно време се оказва, че това е доста често явление.

Темата за рециклиране и обличане повече от веднъж очевидно вдъхнови част от дамите, сред които и Кейт Мидълтън, която се появи в рокля на Alexander McQueen, която дебютира през 2012.

Кейт

Снимка: Bgnes

Разбира се, доста от дамите избраха да заложат на новите колекции на големите модни къщи и да ни представят последните тенденции от света на висшата мода.

Така Зоуи Кравиц блесна в златно с рокля на Saint Laurent, дело на Антъни Вакарело. Чарлийз Терон пък заложи на ефектна рокля с плисе на Dior Haute Couture, а Рене Зелуегър събра погледите с розова рокля на Prada.

Рене -

Снимка: Bgnes

Марго Роби заложи на вечната класика в черно, част от колекцията на Chanel Haute Couture, а нейната колежка Емилия Кларк избра модерните варианти на класическата рокля, издържани в блестящи инкрустации и дело на Schiaparelli Haute Couture.

Марго Роби

Снимка: Bgnes

Вижте ги в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари