IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ана Уинтур: Гаджето ме заряза заради баща ми

8 февруари 2020 16 30

Дизайнерката разказва за най-лошата си среща

Снимка: БГНЕС

Ана Уинтур разкрива малко повече за себе си в ново видео по случай Свети Валентин. Главният редактор на модната библия „Vogue“ отговори на няколко въпроса в поредицата Go Ask Anna. Един от тях беше свързан именно с любовта и коя е била най-лошата и най-добрата ѝ среща досега.

Пикантното запитване беше направено от Кендъл Дженър, която доста често се помещава на кориците на „Vogue“. Затова и моделката никак не се притеснява да пита подобни неща именно Уинтур, която е известна със своя прикрит начин на живот.

Разбира се, Ана не даде отговора си преди да поиска нещо в замяна. „Здравей, Кендъл. Ще отговоря на този въпрос, но ще искам същото и от теб следващия път, когато те видя. А то ще бъде съвсем скоро“, каза 70-годишната дама.

Тя започна с най-добрите си срещи, които включват повече време с децата й. „Бих казала, че ходенето на театър с дъщеря ми или пък посещението на тенис мач със сина ми са най-любимите ми неща“.

Колкото и да не ни се вярва, Ана също е имала лоши срещи. Тя споделя, че най-лошата е била с мъж, с когото се е срещала преди 40 години. Тогава Уинтур си е харесала млад мъж, който е работил като писател и често се е забърквал в неприятности. „Постоянно попадаше в затвора и получаваше доста негативи в пресата“, допълва дизайнерката.

Ана

Снимка: БГНЕС

Това обаче не е най-лошото. След като Ана започва да излиза с бунтаря, баща ѝ решава да опознае младежа и затова го кани на вечеря. Според думите на дизайнерката, това е било една от най-неудобните срещи някога.

Тъй като бащата на Уинтур е главен редактор на вестник „Ивнинг стандарт“, той прави предложение на момчето. „Знам, че се интересуваш от политика. Искаш ли да отидеш в Америка и да покриеш предстоящата изборна кампания“, казва Чарлз Уинтур.

Best Seller: Маратонките на Ана Уинтур

Момчето хич не се замисля по въпроса и веднага приема офертата. На следващия ден заминава за Америка и това е последният път, в който се вижда с Ана.

Ана

Снимка: БГНЕС

Освен за любовния си живот, редакторката говори и за предстоящата церемония на наградите „Оскар“. Събитието ще се състои на 9 февруари в Лос Анджелис. Филмът, който най-много ѝ е харесал тази година е „The Farewell“, който обаче не получи нито една номинация.

Затова Уинтур се спря на друг и това е „Parasite“, който е големият хит тази година. Лентата е номинирана в 6 категории и се очаква да спечели за „Най-добър чуждоезичен филм“, както е и сред големите претенденти за „Най-добър филм“.

Дъщерята на Ана Уинтур се омъжва за известен италиански фотограф

По време на наградите SAG „Parasite“ влезе в историята като първия чуждоезичен филм, който печели наградата „Най-добро представяне на актьорски състав“. Също така се сдоби със Златен глобус за „Най-добър чуждоезичен филм“.

Ана

Снимка: БГНЕС

Категорията, която най-много интересува Ана обаче е „Най-добри костюми“. Тук нейният професионален глас отива за „Малки жени“ и „Имало едно време в Холивуд“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари