IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На Оскарите – Били Айлиш с маникюр, вдъхновен от Chanel

10 февруари 2020 16 30

Певицата се появи със свръхдълги нокти

БГНЕС

Всички говорят за Оскарите. Само няколко часа след раздаването на статуетките, социалните мрежи се изпълниха със снимки на звездите, преминали през червения килим. Въпреки че тази година повечето бяха с по-семпли визии, някои определено се откроиха повече от други.

„Оскар“ 2020: „Паразит“ е големият победител

Били Айлиш, която наскоро спечели цели пет награди „Грами“, бе една от звездите на вечерта. Освен с ексцентричната си прическа в черно и искрящозелено, която е нейна запазена марка, младата певица се появи със свръхголям мръснобял костюм на Chanel, който бе комбинирала с черно-бели маратонки с големи платформи.

Били Айлиш

Позирайки на червения килим, изпълнителката на „Bad Guy“ позира със свръхдългите си нокти в правоъгълна форма. За да ѝ отиват на тоалета и аксесоарите, тя е избрала черен гел лак и семпла декорация с малки кристалчета, поставени в центъра на всеки връх.

Били Айлиш

Снимки: БГНЕС

Черният маникюр, който най-вероятно са ѝ сложили след като се е облякла, непосредствено преди голямото събитие, се съчетава идеално с дантелените ръкавици на ръцете ѝ.

Айлиш е избрала и шарена панделка на Chanel, с която да върже част от косата си на небрежна опашка.

По семейно на червения килим на наградите „Оскар“

Били Айлиш бе част от гост-музикантите, които се изявиха на сцената на Оскарите. Тя участва в сегмента, посветен на известните личности, с които светът се раздели през изминалите няколко месеца. Преоблечена в черно, певицата изпълни песента „Yesterday“ заедно с по-големия си брат Финиъс О'Конъл, който ѝ акомпанираше на пиано.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари