fallback

Салма Хайек посреща лятото с нов цвят на косата

22 June 2020 14:30

Златни кичури за слънчевото време

Цели три месеца салоните за красота бяха затворени заради пандемията от коронавирус. Заразата все още върлува сред нас, но животът постепенно се връща към нормалното си темпо и ограниченията започнаха едно по едно да падат. Въпреки че успяхме да се приспособим към изолацията и се преквалифицирахме в козметици, фризьори и маникюристи, сега е време да заложим на професионалистите.

Козметичните салони и фризьорите отвориха врати при строги мерки за сигурност, а дамите приеха този момент като своята Коледа. Часовете бързо започнаха да се пълнят, за да се подготвим за новия сезон. Именно това направи и актрисата Салма Хайек, която използва падането на ограниченията, за да промени цвета на косата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Jun 16, 2020 at 11:41am PDT

Актрисата и продуцент показа на феновете новата си лятна визия, публикувайки колаж в Instagram, на който се вижда как е изглеждала преди и след промяната. На една от снимките Хайек гордо показва белите си коси, които се показват под черните. 

На следващата снимка обаче няма и помен от признаците на остаряване, а на тяхно място се е настанил мек, карамелен цвят, който напълно преобразява звездата. „Най-накрая успях да боядисам корените си“, пише Салма в публикацията. И въпреки че добавянето на руси акценти към основа като тази на звездата може да бъде малко рисковано, визията ѝ е идеална за лятото.

Цялостната топлина на новия ѝ цвят напомня за златния час – краткият период от време през летните дни, който се появява малко преди изгрев или след залез слънце, когато всичко, включително косата и кожата ви, изглежда, че блести. 

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
коса актриса лято визия цвят промяна салма хайек боядисване
0 коментара
fallback