IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ана де Армас и тайните й за красива кожа

8 септември 2020 16 30

Гаджето на Бен Афлек е новата любимка на Холивуд

Снимка: БГНЕС

В последно време името на Ана де Армас все по-често попада в мадийното пространство. Тя игра във филми като "Вади ножовете", "Блейд Рънър 2" и "Чук-чук", а сега се очаква да я видим и в новите приключения на Джеймс Бонд в "Бонд 25", както и в "Дълбоки води", където участва заедно с Бен Афлек.

Именно Афлек е причината Армас да привлича повече внимание с личния си живот, а не с филмовта си кариера. Актьорът и актрисата са заедно вече половин година, запознавайки се на снимачната площадка на "Дълбоки води". Първоначално двамата криеха връзката си, но постепенно забравиха за притесненията си и вече доста често са улавяни от папараци на различни разходки. Армас дори вече се е запознала с децата на Бен, които той споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Като една от най-красивите и популярни жени в Холивуд Ана трябва да изглежда винаги прекрасно. Тя много добре знае цената на славата и затова се грижи добре за себе си. Наскоро звездата си патнира с козметичната марка "La Mer" и споделя, че любимият й продукт е серум, който съдържа антиоксиданти и помага за успокоение на кожата и подобрение на защитната й бариера. 

Това е първото козметично партньорство на Армас и по този случай тя споделя част от тайните си за красота. 

Първият досег с козметиката

Армас си спомня, че е била на 9 или 10 години, когато заедно с майка й са си направили домашен ексфолиант. Тогава двете са забъркали захар с няколко етерични масла, за да постигнат желания ефект. През това време Ана е живяла в Куба, където прекарва и голяма част от живота си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

"Като малка бях постоянно на плажа. Затова и кожата ми беше изложена на голяма доза слънчева светлина и така ми се появиха лунички". Като тийнейджър Армас не е използвала много козметични продукти, защото в Куба няма толкова голям избор, както в Америка. Затова се е задоволявала с домашно приготвени неща, които явно са свършили добра работа.

Промяната

С преместването си в САЩ, Ана разбира колко е голям козметичният пазар. Тя обаче не се хвърля безразборно върху всичко, което й видят очите, а избира внимателно всяка стока. Освен това, актрисата споделя, че не бърза, когато се грижи за кожата си. "Когато стана, измивам лицето  си, след което слагам серум и слънцезащитен крем", казва тя пред Allure. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Що се отнася за вечерната рутина, Армас не забравя да свали грима си преди лягане. Отново минава през банята, където измива добре лицето си, слага любимите си серуми и ги допълва с околоочен крем. Казва, че много внимава да не загуби малките си кремове, затова купува много често подобни подаръци на приятелки, за да им попречи да пипат нейните.

На снимачната площадка

Когато става въпрос за филми или фотосесии, Армас провежда специален разговор с гримьорите на място. Причината е, че тя има доста нежна кожа, която реагира остро на професионалните гримове. Затова ден преди работа Ана не използва ексфолианти за лице или нещо по-сериозно, което може да наруши кожната бариера. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Разбира се, стресът също се елиминира, защото той може да доведе до поява на пъпки, които не са никак приятни за снимките. "Опитвам се да не мисля за нищо и просто да си върша нещата, които винаги правя", казва актрисата.

По време на пандемията

Както всички нас, Армас е била ужасно притеснена от продължаващата пандемия от коронавирус. Заради рестрикциите, наложени в САЩ, звездата не може да отиде на любимите си спа процедури и се опитва да си достави това удоволствие у дома. "Правя си дълги вани и слушам хубава музика. Наскоро си построих и стая за медитация, която е моето бягство от света", казва тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари