IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюрът на Деми Ловато с политическо послание

18 октомври 2020 16 30

Изпълнителката залага на популярен тренд

Снимка: БГНЕС

Остават само три седмици до президентските избори в САЩ. В страната тече ожесточена предизборна кампания, а известни личности, политици, марки, приложения и какво ли още не напомнят на населението, че е време за гласуване. Единият вариант американците да дадат своя глас е да отидат лично до урните на 3 ноември, а другият е да пуснат бюлетина по пощата.

И ако някой все още не е разбрал какво ще се случва в началото на следващия месец, то Деми Ловато е тук, за да му напомни. Изпълнителката премина през доста труден период, но изглежда че политиката е по-важна от личното ѝ щастие. Съвсем наскоро беше съобщено, че звездата е отменила годежа си, но последните ѝ снимки показват, че ситуацията въобще не е толкова тежка.

Ловато сподели снимка, на която се усмихва до уши, облечена в нестандартна рокля. Тоалетът обаче не е централна тема в публикацията. Вместо това Деми иска да насочи вниманието на феновете към ноктите си, които съдържат специално политическо послание. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi lovato (@demiismybea) on

На четирите от петте ѝ пръста на едната ръка са изписани буквите, образуващи думата Vote (Гласувай). Другата ѝ ръка пък носи посланието Now (Веднага) и картинка на бюлетина. Виновникът за този невероятен дизайн е личният маникюрист на Ловато – Натали Минерва. Тя е успяла да направи френски маникюр със сини връхчета. 

Според някои фенове, цветът не е случайно избран. Синьото е основната гама в предизборната кампания на Джо Байдън и Камала Харис, които се изправят срещу Доналд Тръмп и Майк Пенс. 

Ловато обаче не е единствената, която използва маникюра си, за да напомни на феновете да гласуват. Селена Гомес също се включи в тенденцията, но държейки предпазна маска с думата Vote в току-що лакираните си пръсти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ?????? ????? (@tombachik) on

Маникюристите се състезават кой ще направи по-добрата версия на популярния тренд. Ние пък оставяме на вас да решите кои нокти заслужават първото място. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_) on

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by taryn granados (@missladyfinger) on

***

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари