IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тараджи П. Хенсън с най-популярната прическа за 2020 година

12 ноември 2020 10 50

Актрисата показа новата си визия в шоуто на Джими Кимъл

Снимка: БГНЕС

Освен че са световноизвестни звезди, Дженифър Лопес, Хали Бери и Тараджи П. Хенсън имат още едно общо нещо. Не, трите дами няма да участват в общ проект. Отговорът е, че всички те обичат прически, които не изискват сериозна поддръжка и са перфектни за изолацията, която изпитваме през 2020 година.

Говорим за бретона, който стана популярен през последните месеци. Всичко се свежда до това, че той не изисква огромно внимание, но в същото време е стилен и подхожда на всякакъв тип лице. Последната звезда, която се сдоби с подобна прическа, е Тараджи П. Хенсън. Тя се появи в шоуто на Джими Кимъл, където се похвали, че вече е с червена коса в нова форма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tym (TIM) wallace (@tymwallacehair) on

Стилистът на актрисата – Тим Уолъс, стои зад промяната, като показа близък план на своята работа. „Не изглежда ли чудесно?“, написа той под снимката на Хенсън. Звездата събра множество харесвания и коментари, които посочваха, че новата визия доста ѝ отива и трябва по-често да залага на този вид промяна.

Въпреки че рядко я виждаме с бретон, това не е първият път, в който звездата избира подобна прическа. През годините тя е променяла стила си, като дори се е появявала по този начин и на червения килим. Освен това, Хенсън е имала бретон и в училищните си години, когато е провъзгласена за Кралица на бала. Дали прическата ѝ е имала нещо общо с победата, може само да гадаем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by taraji p henson (@tarajiphenson) on

Актрисата често променя и цвета на косата си, така че няма да се изненадаме ако до Коледа видим още една смяна. Каква ще бъде тя обаче предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 3 години )
Тая никой не е знае и не го интересува с каква коса е. Пишете за Бионсе, Шакира, Мадоня...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар