IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без кофеин и алкохол: Как Дженифър Лопес успя да спре времето

19 януари 2021 18 00

Джей Ло изглежда страхотно на 51, но това ѝ коства доста

БГНЕС

Без кофеин и алкохол, 1400 калории на ден, „гладни“ обеди, веган детоксикации, рядко излагане на слънце и ранни сутрешни тренировки. Това е цената, която Дженифър Лопес плаща, за да изглежда толкова страхотно на възраст от 51 години.

Всички фенове на попзвездата са поразени от това, че тя успя да спре времето някъде около началото-или средата на 30-те си години и оттогава сякаш грам не е мръднала.

По време на последната си ваканция в Търкс и Кайкос, Джей Ло по бански предизвика истинска възхита у почитателите си по целия свят. Хората изпитват истинско благоговение пред нейната невероятна фигура, която определено не съответства на физическата ѝ възраст.

Латино дивата се появи в целия си блясък на плажа, демонстрирайки стегнатото си тяло и безупречен тен. Певицата, която стана известна с хита Jenny From The Block, доказа, че всеки човек със силна воля може да се противопостави на времето.

Тайната на нейния сензационен външен вид се крие в нещо много просто на пръв поглед, а именно в желязната ѝ дисциплина.

Дженифър спортува с личния си треньор Дейвид Кирш 4-5 пъти седмично, а диетоложката на знаменитостите – Трейси Андерсън ѝ е създала строг хранителен режим от прием на около 1400 калории на ден. Освен това Лопес, която е майка на 12-годишните близнаци Макс и Ейми, е споделяла в интервюта, че освен диетата и спортът, грижата за кожата и качественият сън са част от тайната за невероятния ѝ външен вид.

Предизвикателната фигура на Дженифър и цялостният ѝ блясък тя постига чрез редовен спорт. „Тренировката е ключът към моето щастие“, сподели тя неотдавна в социалните медии.

Звездата е сгодена за бившия бейзболист Алекс Родригес, който допълнително я мотивира по отношение на спорта. Двамата често се потят във фитнеса заедно, като те тренират винаги рано сутрин, за да могат после да разполагат с деня си. Освен това тя редовно танцува.

Нейният треньор разкри в интервю и на какво точно залагат във фитнеса със звездата: „Винаги, когато съм с Дженифър, работим за цялото ѝ тяло. Тя обича тренировки с висока интензивност и да са разнообразни. Всичко се крие в оформянето и тонизирането на извивките, с които Бог я е благословил... Правим и малко кикбокс.“

Той разкри, че сред любимите ѝ упражнения е използването на топка за баланс

Нейната диетоложка пък казва, че Дженифър се придържа към поговорката, че „коремните мускули се правят в кухнята“.

Затова тя залага на много леки закуска и обяд, като самата тя е признавала, че често стои гладна. Лопес се храни с органични, пресни продукти в малки количества. Менюто ѝ е добре обмислено и балансирано.

Джей Ло сподели наскоро, че не пуши, че спи минимум по 8 часа на денонощие, че винаги си почиства лицето от грима вечер, както и след тренировка (за да не ѝ се запушват порите), че пие много вода и не консумира никакъв алкохол и кофеин, най-вече като грижа за хубавата си кожа.

Освен това тя редовно пие шейкове с детокс ефект.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари