IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара пуска козметична линия

22 февруари 2021 09 00

Тя е поредната звезда, която влиза в този бизнес

Снимка: БГНЕС

Звездните козметични марки са една от тенденциите, които започнаха през 2020 година и изглежда ще продължат и през тази. Следващата дама, която влиза в този бизнес, е София Вергара.

Актрисата от „Модерно семейство“ си партнира с Крис Салгардо, Луис Балагер и фармацевтичната лаборатория Cantabria Labs, за да започне своя козметична марка. Засега името и продуктите остават в тайна, но президентът на Cantabria Labs казва в официално съобщение, че Вергара ще предложи на клиентите нова генерация от умни продукти и решения за кожата, красотата и здравето. Той изразява увереност, че козметиката ще има огромен успех в САЩ.

Вергара също даде своето изявление пред списание WWD. Тя заяви, че избрала да работи със Салгардо, защото той се е доказал като един от най-добрите в козметичната индустрия. „Неговата креативност, неповторимост и постижения го правят ценен партньор и аз съм много развълнувана да работя с него“, казва актрисата.

Освен че започва своя колекция, София има дълга история с козметичната индустрия. Тя е една от звездите, които често се превръщат в лицето на дадена марка и успяват да я популяризират, благодарение на известността си. В допълнение към четири аромата, София е лице на Head & Shoulders, като преди е участвала и в реклами на CoverGirl.

Остава да разберем само какво точно ще включи актрисата в собствената си колекция и кога ще излезе на пазара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари