IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изолацията е виновна: Хайди Клум се подстрига сама

1 април 2021 10 50

Моделката предупреди феновете си да не следват примера ѝ

Снимка: Getty

Продължаващата пандемия и ограниченията около коронавируса леко започват да ни изнервят и да ни карат да правим неща, които досега не сме си и помисляли. Много от нас започнаха да намират различни занимания вкъщи, като трениране, готвене, редене на пъзели, четене на книги и преподреждане на вече подредения ни гардероб. Дотук добре, нищо съмнително и нестандартно. Постепенно обаче изолацията започна да ни нашепва, че трябва да се погрижим сами за прическата, маникюра и красотата си като цяло и затова решихме, че е подходящо да се превъплътим във фризьори, маникюристи и други естетици.

Признайте си. Колко от вас са си направили подобрение във външния вид докато са били затворени у дома? Вероятно много от вас сега се усмихвате пред екрана и си мислите за онзи път, в който сте опитали и може би сте успели да се подстрижете или да се боядисате сами. Тенденцията за промяна в прическата в домашни условия се появи и при известните личности, които дълго време нямаха достъп до любимите си коафьори.

Последната звезда, която реши да промени амплоато си и за няколко минути да се превърне във фризьор, е Хайди Клум. Моделката сподели видео в социалните мрежи, на което показва как оформя бретона си, като заяви, че това е любимата прическа на съпруга ѝ Том Каулиц. Клум засне клипа, носейки само черен сутиен, а за фризьорски салон ѝ служеше личната ѝ баня.

Първоначално Хайди имаше проблем с намирането на правилната ножица, но след това всичко започна нормално. „Нека да опитаме“, заяви тя, като предварително се извини на стилистите си Уенди Айлс и Лоренцо Мартин. Моделката сподели, че го прави само заради съпруга си и не иска никой друг да следва примера ѝ. „Дано съпругът ми забележи промяната, когато се прибере. Това със сигурност не е видео, в което давам съвети за нова подстрижка“, продължи да се шегува Клум.

В описанието в Instagram звездата успокои феновете си и написа, че стилистите ѝ са знаели за промяната. Първоначално те са вярвали, че Хайди ще успее с новата си прическа, а след това са се зарадвали на резултата. Това беше потвърдено и от коментарите им под видеото. Само преди седмица Клум показа друга прическа, публикувайки снимки с дъщеря си Лени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари