IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун ни пожелава „Весело лято“ със слънчев бански

1 юли 2021 11 00

63-годишната актриса получи поздравления за фигурата си

Снимка: Getty

Сигурни сме, че вече сте усетили силата на лятото. От няколко дни температурите не падат под 26 градуса и дори краткотрайните бури не могат да разхладят ситуацията. Затова по-голямата част от нас вече се насочиха към морето, за да се спасят от жегата и да получат така желания тен, който миналата година не беше достъпен.

Актрисата Шарън Стоун е на същото мнение и веднага щом слънцето изгря над къщата ѝ, тя реши да извади банските. За нейно щастие и удобство, басейнът ѝ е точно под носа и може да се разхлажда по всяко време. Наскоро звездата показа един от моделите си за плажа, позирайки в жълт бански от две части. Съставен от бикини с висока талия и спортно бюстие, ансамбълът категорично попада в модните тенденции за лятото.

Сложила ръцете над главата, Стоун се усмихва широко към камерата, а зад нея се показва и френският ѝ булдог. Той, както и всички ние, е учуден от невероятната физика на актрисата, която вече мина 60-те години. „Весело лято“, написа тя под снимката, събирайки част от холивудския елит в коментарите.

„Дори кучето ти знае, че все още го можеш“, написа актьорът Лесли Джордан, а Джейми Лий Къртис просто заяви „Добре... просто УАУ“. Роуз Макгауън се включи с „Заслужаваш всеки един Оскар, който съществува“, а Полина Порижкова заяви „ЕХА“. Другите звезди, които бяха впечатлени от Стоун бяха Вера Уанг, Кейт Хъдсън и Анди Макдауъл.

Наскоро Шарън разкри пред Vogue какво прави, за да изглежда по този начин. „Хората си мислят, че трябва да ходят на фитнес и да вдигат огромни тежести всеки ден, но не е така. Просто трябва да движиш тялото си и да добавиш малко тренировки със съпротивление“, казва актрисата. Тя се фокусира върху краката и корема, след което преминава към ръцете. За да тренира дори по време на работа, звездата закача малки тежести върху китките си и така изпълнява задълженията си на компютъра. „Ще се изненадате каква тренировка може да си направите докато сте пред екрана с малки тежести върху ръцете“.

Миналата година актрисата говори за определението „секссимвол“, което ѝ е дадено през 60-те години на миналия век. Въпреки че много хора ще сметнат това за титла, Стоун признава, че ѝ е било доста трудно. „Всички очакват да изглеждаш по този начин през цялото време. Беше много тежко и за Мерилин Монро. Тя правеше филми, които имаха значение, но не можеше да избяга от секссимвола. Това е доста трудно нещо, с което да се справиш“, казва тя пред Town & Country.

Все пак Шарън смята, че е забавно как хората все още се интересуват от външния ѝ вид, въпреки че вече е над 60 години. „Хората все още искат да видят гърдите ми. Аз съм на 62! Понякога ми е странно, но пък понякога решавам да зарадвам любопитството на обществото“, казва тя миналата година.

Освен стриктните тренировки, Стоун е променила изцяло диетата си, след като претърпява мозъчен кръвоизлив през 2001 година. Оттогава тя е отказала алкохола, избягва храни с глутен и се опитва да пие безкофеинови кафета и чайове. От менюто ѝ липсват и обработени храни, които обаче все още са в ума ѝ. „Не мога да спра да мисля за картофен чипс“, признава актрисата.

Шарън също така е променила и мисленето си относно старостта. „Идеята, че младите хора са единствените, които са красиви и привлекателни, просто не е истина. Не искам да съм застинала във времето. Искам да бъда жена, която изглежда добре за възрастта си“, казва звездата.

Е, спокойно можем да кажем, че целта е постигната!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари