IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър вече е готова за Хелоуин

8 октомври 2021 17 40

Риалити звездата пусна новата си колекция гримове

Снимка: Getty Images

Октомври месец официално е признат по света за „Плашещият месец“, тъй като в края му празнуваме Хелоуин. В миналото се смятало, че на 31 октомври душите на починалите през изминалата година навестяват земята в търсена на живи тела, в които да се вселят. За да се предпазят, келтите, от чиято култура произлиза тази традиция, гасели огъня в огнищата си и се опитвали да изглеждат колкото се може по-страшно.

В наши дни обаче Хелоуин по-скоро е приет като забавен празник, по времето на който имаме възможност да се облечем в различни костюми и да направим тиквени фенери. Децата най-много се радват на 31 октомври, тъй като обикалят по къщите и молят за бонбони или лакомства. Ако не ги получат, те „правят номер“ на собственика.

Макар 31-ви все още да е далеч, постепенно всеки, празнуващ Вси светии, се подготвя. Това направи и Кайли Дженър, която сподели част от рекламната си кампания за новата колекция гримове от Kylie Cosmetics. Точно навреме за страшния празник, риалити звездата си партнира с хорър филма „Кошмари на Елм Стрийт“ и създава една колекция, която ще помогне на феновете да постигнат по-забележителен костюм.

За да промотира новите си продукти, Дженър реши да покрие тялото си с фалшива кръв, показвайки на всички, че е фен на страшните филми. В допълнение към видеото, тя сподели и снимка в Instagram, на която носи мрежест костюм на червени петна, който създава илюзията, че тялото е покрито с прорезни рани. Маникюрът ѝ е ужасно дълъг и напомня за ноктите на Фреди Крюгер. Тоалетът беше допълнен от високи платформи и бретон.

„О, каква мечта беше да си партнирам с иконата на хоръра“, написа Кайли в социалните мрежи. Тя добави и снимка на Фреди Крюгер, за да напомни на феновете си точно кой е вдъхновението за новата ѝ колекция.

Гордата майка Крис Дженър написа „Кралицата на Хелоуин“, а Клои Кардашян също поздрави малката си сестра, оставяйки коментар, който гласи „Моята страшна кралица!!!“.

Колекцията на Кайли ще бъде пусната на 12 октомври и ще бъде опакована като стара видеокасета. В нея ще бъдат включени три червила, палитра от пресовани пудри, фалшиви мигли и руж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари